Werkvoorbereider

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Professional Bachelor

Een paspoort dat nog thuis ligt als je bij de douane staat, een vergeten tandartsafspraak, een rekening die onbetaald blijft… Het komt jou niet bekend voor. Als Werkvoorbereider heb je jouw zaakjes namelijk altijd op orde. Ben je klaar voor een écht grote opdracht? Ga aan de slag bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland!

Feel free to contact

Anouk Tapper, Account manager

Apply now

About this role

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, is een koploper in de Nederlandse utiliteitsbouw en industriebouw. Jouw kennis zet je in dit geval in voor een heel specifiek project: de bouw van een fabriekspand aan de Groningse Eemshaven. Daar komen nogal wat taken bij kijken. Zo beheer en distribueer je tekeningen en overige documenten en analyseer je (bestek)specificaties.

Verder houd je jezelf bezig met onder andere de uitvoeringsproblematiek, waarvoor je nauwkeurig bijhoudt of de door jou gemaakte werkplannen wel worden gevolgd. Voor die werkplannen maak je eventueel ook RI&E’s, TRA’s en MAR’s. Daarnaast inventariseer je de benodigde (milieu)vergunningen en de aanvullende wet- en regelgeving.

Maar daar blijft het niet bij. Met jouw vooruitziende blik weet je namelijk precies wanneer je extra mankracht nodig hebt. Die blik gebruik je ook voor je inkoopvoorbereiding, trouwens. Daarnaast bereid je de (tussen)oplevering en het onderhoudshandboek voor en archiveer je projectgegevens en evaluatiemodellen. Klinkt goed, toch?

About you

Voor deze functie is het handig als je over flink wat stalen zenuwen beschikt! Bij grote bouwprojecten zijn onverwachte situaties namelijk… te verwachten. Door die zenuwen én jouw ervaring in de bouw heb je gelukkig genoeg gereedschap om hiermee om te gaan. Verder heb je:

 • Een mbo- of hbo-diploma Bouwkunde
 • De nodige aanvullende opleidingen gevolgd
 • Ervaring met BIM
  Kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Kennis van de Engelse taal

What we offer

Zie je deze baan wel zitten? Brunel zet in op jouw toekomst. Zo stel je bij ons zélf een opleidingstraject samen. Jij weet tenslotte het beste welke opleidingen je nodig hebt om je carrièredoelen te behalen. En kom je er toch niet uit, dan denkt je vaste consultant graag met je mee.
Verder mag je bij ons uitgaan van:

 • Een goed salaris
 • Uitzicht op, if needed, nog meer interessante opdrachtgevers
 • Kortingen op verzekeringen en pensioenpremie
 • Korting op sportieve en culturele uitjes
 • Leuke uitjes met andere Brunellers die in jouw regio werken (goed voor je netwerk!)

About us

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, heeft inmiddels een flinke staat van dienst in de wereld van de bouw. Hij heeft namelijk al meer dan 150 jaar aan ervaring in huis! Met jouw expertise versterk je een hecht team van 500 collega’s dat steeds weer gaat voor nog innovatiever, nog duurzamer. Zonder de veiligheid van zowel de engineers als de gebruikers van het gebouw uit het oog te verliezen, uiteraard.

Bij Brunel houden we wel van die drang naar beter. Wij zien in elk probleem dan ook een oplossing. Vooral als het gaat om bedrijven die kampen met een tekort aan expertise, of als het gaat om experts die zoeken naar een plek waar ze hun kennis nog verder kunnen uitbreiden. En daarom stellen we hen aan elkaar voor, die bedrijven en experts. Dat doen we in Nederland, maar ook in Vietnam, Indonesië, de V.S., Japan en dertig andere landen over de hele wereld… Klinkt dat goed? Solliciteer vandaag!

Summary

 • Vacancy number: PUB196510
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Sunday, March 17, 2019
Apply now

Feel free to contact

AT

Anouk Tapper

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9734

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to