Veiligheidskundige

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Health, Safety, Environmental & Quality - Professional Bachelor

Het liefst fiets jij met je helm op naar de supermarkt. En ben je ergens voor het eerst, dan check je gelijk waar de nooduitgang is. Als Veiligheidskundige weet je niet beter. Monster je aan bij Brunel? Dan zorg je ervoor dat de werknemers van een van de grootste bouwbedrijven van Nederland elke dag weer gezond naar huis gaan!

Feel free to contact

Floor Rotgers, Account manager

Apply now

About this role

In deze functie zet je jouw expertise vooral in voor een project bij de Eemshaven in Groningen. Je zorgt er samen met de KAM (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu) -werkgroep voor dat veiligheid on top of mind blijft binnen het bedrijf. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het opzetten van projectspecifieke VGM-procedures en het verder uitdiepen van bestaande procedures. Het formuleren van bijbehorende instructies is hier natuurlijk part of the deal.

Uiteraard houd je jezelf ook bezig met het opstellen, onderhouden en beoordelen van diverse KAM- en VGM-plannen van het projectteam en de onderaannemers. Je controleert ook of de beschreven werkmethodieken uitvoerbaar zijn in de praktijk. En daar blijft het niet bij! Je gaat namelijk ook na of alle regels die jij in de VGM-procedures beschrijft ook echt worden toegepast, en je gaat zo nu en dan op VGM-adviesbezoek. Jouw bevindingen hierover beschrijf je in rapportages aan de projectleiding, de opdrachtgever en de KAM-coördinator.

About you

Natuurlijk heb je een diploma Middelbare Veiligheidskunde. Het liefst heb je zelfs meer papieren die bewijzen dat je wat betreft veiligheidskunde niet van gisteren bent. Daarnaast heb je…

 • Een coöperatieve mindset – samen sta je sterk
 • Bouwkunde gestudeerd – wel handig, gezien je opdrachtgever
 • Een mbo- of hbo-denkniveau – zodat je goed meekomt in het team
 • Een vooruitziende blik – bij gebrek aan een glazen bol is dit toch wel handig om voorspellingen te maken

What we offer

Je gaat dus aan de slag bij een grote speler in de bouwsector. Maar je fundering vind je bij Brunel. Want je bent bij ons in dienst. Dat wil zeggen dat je altijd verzekerd bent van een goed salaris, korting op culturele uitjes en de sportschool, collectiviteitskorting op persoonlijke verzekeringen en van een goede pensioenregeling.

Bovendien zet je bij Brunel meteen jouw carrière in de steigers. Bij ons ontwerp je namelijk zelf jouw eigen opleidingsprogramma. Jij weet tenslotte het beste welke cursussen je nodig hebt om je doelen te bereiken. Die cursussen worden uiteraard bekroond met landelijk geaccepteerde certificaten.

About us

Aparte locaties, unieke gebouwbestemmingen… geen opdracht is te complex voor deze opdrachtgever. Hierbij geven ze in het speciaal aandacht aan veilig bouwen, voor zowel de werknemers als de omgeving van de bouwplaats. Hiervoor is jouw inzicht en expertise keihard nodig. En met Brunel aan jouw zijde krijg je nét dat beetje extra om echt de allerbeste kandidaat te zijn voor deze functie. Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB191289
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Health, Safety, Environmental & Quality
 • Closing date: Monday, February 4, 2019
Apply now

Feel free to contact

FR

Floor Rotgers

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9755

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Veiligheidskundige - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to