Uitvoerder Civiele Projecten

Utrecht - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Het is een drukke zaterdag in de binnenstad en je bent op zoek naar een parkeerplek. Je passeert de zoveelste volle parkeergarage. Hoe kan het dat alles vol? Uiteindelijk bemachtig je toch een plek. De parkeerplek volstaat, maar door het hele proces ben je veel tijd kwijt. Je bedenkt je hoe jij dit probleem zou aanpakken. Herkenbaar? Dit is je kans. Word Uitvoerder Civiele Projecten!

Feel free to contact

Rémon Roeleveld, Account manager

Apply now

About this role

Onze opdrachtgever maakt werk van civiele vraagstukken. Met name in de bouw van parkeergarages blinkt dit bedrijf uit, en dan vaak nog ondergronds ook: het bedenkt moderne parkeeroplossingen, gericht op sneller én slimmer parkeren op drukbezochte locaties. Jouw rol daarin? Zodra projectplannen rond zijn wordt het tijd voor de realisatie. En daar kom jij in beeld! Als Uitvoerder zorg jij ervoor dat projecten zo optimaal mogelijk tot stand komen, in welke vorm dan ook. Daarom stuur je aan op het gebied van tijd, budgetten én technische specificaties.

Ook waarborg je een tijdige aanlevering van materiaal, controleer je geleverde diensten en rapporteer je jouw bevindingen aan de Projectleider. Overigens is elke situatie anders, dus jouw aanpak is nooit hetzelfde. Daarnaast staat of valt de realisatie van projecten letterlijk bij de manier van werken in het team. Gelukkig hebben jullie daar iets voor: Lean. Deze filosofie vormt de basis voor de bedrijfscultuur, waarin de klant altijd centraal staat. Daarin verplaats jij je gemakkelijk: je bent zelf tenslotte óók klant!

About you

Civiele bouwwerken interesseren je al lange tijd. Urenlang kun je kijken naar de designs, net als naar de keuze voor materiaal, afwerking en logistieke inrichting. Als Uitvoerder Civiele Projecten vink je de volgende checklist dan ook zó af:

 • Een hbo-diploma Bouwkunde of – hoe kan het ook anders – Civiele Techniek
 • Werkervaring in een vergelijkbare rol gericht op bouwkundige of civiele werken
 • Een standvastige mindset, commerciële drive, veerkrachtigheid en creativiteit
 • Flink wat overtuigingskracht, die overigens net zo sterk overkomt in het Engels
 • Zowel een technische als creatieve blik, waarmee je collega’s vaak positief verrast

What we offer

Stel je gaat bij onze opdrachtgever aan de gang. Je realiseert er projecten, ontwikkelt jezelf en vraagt je na een poos ineens af: wat nu? In de meeste gevallen zoek je dan zelf je opties uit. Bij Brunel gaat dat net even anders. Want als jij bij onze opdrachtgever start, kom je bij ons in dienst. En als Bruneller:

 • Bespreek jij jouw wensen en ambities regelmatig met een vaste consultant
 • Spijker jij tussentijds al jouw kennis en vaardigheden bij; op kosten van Brunel
 • Ontvang je een salaris dat kan oplopen tot € 4.000,- én maak je kans op bonussen
 • Profiteer je van uiteenlopende voordelen die horen bij een contract van Brunel*
*Denk niet alleen aan zakelijke voordelen op het gebied van pensioenzaken, bancaire pakketten en verzekeringen, maar ook aan allerlei exclusieve feesten, (netwerk)borrels, workshops en uitjes. Werken moet leuk zijn, toch?

About us

Van overvolle parkeergarages gaan de handen van onze opdrachtgever jeuken. Halve parkeerplaatsen door onnodig grote pilaren, ongunstige hellingbanen met tweerichtingsverkeer of beperkt zicht op de drukke kruispunten in de ruimte: ze geven de specialisten achter dit bedrijf de rillingen. Dat het ook anders kan, heeft deze civieltechnische specialist namelijk wel bewezen. De innovatieve, moderne parkeergarages van dit bedrijf poppen op steeds meer plekken op! Ondergrondse bouwkuipen die zonder daglicht toch licht en ruim ogen, zogenaamde ‘wokkels’ in plaats van hellingbanen, die er niet alleen spectaculair uitzien, maar ook zorgen voor extra zicht, en uitvoerig uitgedachte routings, voor een efficiënte logistieke flow. Grote kans dat je de werken van dit bedrijf er zó uitpikt. Al bekijk je die vast liever als Uitvoerder bij dit bedrijf. Maak jij van parkeren een zorgeloze activiteit? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB234387
 • Location: Utrecht
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, November 21, 2019
Apply now

Feel free to contact

RR

Rémon Roeleveld

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6254

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Uitvoerder Civiele Projecten - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to