Revit Modelleur

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Eenmaal gewend aan Revit werd jouw vak nooit meer hetzelfde. Waar jij voorheen urenlang bezig was met tekenen, modelleer jij nu in no-time een compleet ontwerp. In Revit werk je snel, in real-time én driedimensionaal. En wat stelt een beelddenkende Engineer meer tevreden dan een visueel ontwerp? Precies. Laat 2D daarom voor wat het is, en word Revit Modelleur bij Brunel! De toekomst wacht…

Feel free to contact

Rémon Roeleveld, Account manager

Apply now

About this role

Klaar voor het modelleren van de toekomst? Bereid je dan vast voor op heel wat technische complexiteit. Als Revit Modelleur trek jij namelijk niet zomaar lijnen, en creëer jij ook niet zomaar gebouwen met je ogen dicht. Integendeel: ondanks dat data en algoritmes parametrisch ontwerpen sterk bepalen, staat of valt een ontwerp nog steeds bij jouw input. En de juiste input vraagt om heel wat kennis en kunde.

In jouw rol controleer je overigens ook modellen van andere Modelleurs. Onnodige checks voer jij niet uit, maar aan kritische controles ontkomt niemand. Geen tool of programma is immers volledig waterdicht – zelfs Revit niet. Daarbij bevordert het ook een goede samenwerking in het team. En samen maak je gebouwen toch sterker dan alleen!

Benieuwd hoe een BIM-Bruneller werken met Revit ervaart ten opzichte van AutoCAD? Lees deze blog over de vijf grootste verschillen.

About you

Voor jou is bouwen een fantastisch fenomeen. Alhoewel het ooit simpeler leek dan het bleek, ben je er tegenwoordig vaardiger in dan menig specialist. Op het gebied van modelleren dan, in elk geval. Dat blijkt wel uit jouw cv:

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma Bouwkunde
 • Je hebt al een paar jaar werkervaring opgedaan in de bouwsector
 • Je kent Revit op je duimpje en hebt er al minimaal een jaar mee gewerkt
 • Je hebt bij voorkeur kennis van bouwbesluiten en parametrisch ontwerpen
 • Je handelt zowel zelfstandig als in teamverband gedreven en flexibel
En oké, nog eentje dan: het komt goed uit als het je aanspreekt op meerdere locaties te werken. Wie reislustig is, heeft dus vast een streepje voor!

What we offer

Bij Brunel sturen wij je nooit met lege handen naar huis, of wat daar dan ook maar op lijkt. Sterker nog, wij zien onze specialisten graag groeien! En hoe kan dat beter dan met een persoonlijk opleidingsbudget voor iedere specialist? Zo kun je naar eigen wens investeren in wat voor jou belangrijk is, of dat nu is op het gebied van hard skills of soft skills – en dat op kosten van Brunel.

Hoe het zit met jouw salaris? Dat kan oplopen tot € 3.500, exclusief optionele bonussen. Want pak je de zaken slim aan, dan kun je van tijd tot tijd rekenen op een leuke extra. Die je laat uitbetalen of besteedt aan meer vakantiedagen – voor als je 26 dagen nog niet genoeg vindt. En omdat het anders wel erg lang wordt, vertellen we je de rest graag tijdens een kennismakingsgesprek…

About us

Real estate all over the world. Klinkt fancy, en dat is het ook. Onze opdrachtgever ontwerpt en bouwt niet alleen in Europa, maar ook in Azië en zelfs in Afrika. Het bedrijf werkt samen met vliegvelden, autobedrijven, farmaceuten en overheden, waarvoor het de meest uiteenlopende projecten ontwikkelt. Vaak gaat het om constructies vol technische snufjes, voorzien van innovatieve apparatuur en in een gelikt design – want ja, het oog wil ook wat.

Waar jij als Revit Modelleur in Nederland zoal aan werkt? Denk aan treinstations die hun jeu verloren zijn, musea die uit hun voegen gebarsten zijn en onderwijsgebouwen die niet meer passen in deze tijd. Zulke situaties los je volgens dit bedrijf maar op één manier op: een team van creatievelingen en technische specialisten aan een tafel zetten, en ze samen laten breinbruisen. Dán krijg je de out-of-the-box-ideeën waar onze opdrachtgever steeds mee komt. En het mooiste daaraan? De specialisten erachter maken hun ideeën nog waar ook. Daaraan meewerken? Solliciteer gelijk.

Summary

 • Vacancy number: PUB234391
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, November 21, 2019
Apply now

Feel free to contact

RR

Rémon Roeleveld

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6254

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Revit Modelleur - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to