Moving Forward Programma

Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Je hebt al een tijd geproefd van het werkende leven in de technische sector. Specialistische kennis heb je, ervaring heb je. But now it’s time to move on. Je bent toe aan een nieuwe werkomgeving, een nieuwe rol of nieuwe vaardigheden. Of alle drie! Herkenbaar? Zet jezelf voorop, en move forward. Solliciteer direct voor een boost van jouw loopbaan in Groningen, Zwolle of Enschede.

Feel free to contact

Floor Rotgers, Account manager

Apply now

About this role

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Hoe dankbaar je ook bent voor alles wat je tot nu toe geleerd hebt, je wil meer. De mogelijkheden lokken; je weet dat het kan. Vanaf dit moment ga je werken én leren tegelijkertijd! Misschien heb je al in je hoofd waar jij je als eerste op wil storten. Het uitvogelen van Revit – wat écht anders is dan AutoCAD, leert Roy Kerstholt ons in deze blog – het behalen van je Prince 2 Practioner-certificaat of het volledig begrijpen van Siemens S7, het kan allemaal.

In het Moving Forward Programma kies jij uit waar je (nog) beter in wil worden, of dit nu gaat om hard skills of soft skills. En dat alles doe je naast de projecten waaraan je werkt bij onze opdrachtgevers! Als ervaren Technisch Specialist kun je kiezen uit een groot deel van onze opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld Ardagh, Strukton, Benchmark of Anthea. Welke rol je daar vervult hangt af van je huidige kennis en ervaring – wat er later nog ontstaat ligt in jouw handen.

Voor het ontwikkelen van je soft skills volg je trainingen via Brunel. Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken voor een soepel verloop van je projecten? Check. Benieuwd hoe je meer uit je tijd kunt halen? Dubbelcheck. Dit Moving Forward-traject is er voor jou, dus we zetten in op jóúw vooruitgang. Een vaste Brunel-consultant neemt jouw voortgang regelmatig met je door. Waar sta je nu en wat wil je nog bereiken? Samen met jou maken we werk van jouw carrière.

About you

Het liefst haal jij alles uit je carrière wat erin zit. Je werkt al jaren als Technisch Specialist – wie weet heb je al ervaring met verschillende rollen – in het engineeringsveld en hebt daar veel geleerd. Maar het is nog niet genoeg voor je, dus je gaat voor meer. Check? Vrijwel alles wijst uit dat je:

 • Leergierig en gedreven bent en gelooft in het pakken van kansen
 • Weet dat er meer uit je engineeringcarrière te halen valt
 • Voldoende kennis hebt dankzij je technische mbo 4- of hbo-diploma
 • Genoeg ervaring hebt opgedaan om projectmatig te kunnen werken
 • De juiste sector hebt uitgekozen; je vindt engineering geweldig

What we offer

Het tipje van de sluier heb je al ontdekt, maar er is meer. Met je contract als Technisch Specialist bij Brunel profiteer je namelijk ook van al onze arbeidsvoorwaarden! Ga onder andere uit van een goed salaris, meerdere bonuskansen, een voordelige pensioenregeling en tientallen terugkerende kortingsopties. En de keuze uit deze trainingen, workshops en evenementen:

Kennistrainingen
- IPMA D, Prince 2 Foundation en Practioner, Revit, BIM, Siemens S7 en VCA-VOL

Vaardigheidstrainingen
- Presentatietechnieken, Projectmatig Werken en Psychologie achter gedrag

Workshops met intervisie
- Timemanagement, Stakeholdermanagement en Persoonlijk Leiderschap

Praktijkervaring & netwerken
- Kick-off-meetings, POP-gesprekken, Brunel Interactive Events en regioborrels

En de kosten voor de trainingen die je volgt? Maak jij je daar maar niet druk om: moving forward!

About us

Stilstaan is achteruitgang, zeggen we wel vaker bij Brunel, want er is zoveel. Over de hele wereld verspreid werken ruim 10.000 Brunellers iedere dag aan vooruitgang; iedereen in zijn of haar eigen expertisegebied. Engineers ontwikkelen de gebouwen en installaties van de toekomst, Juristen lossen complexe cases op, Marketeers helpen bedrijven hun doelgroep te bereiken en Controllers zorgen voor een feilloze jaarrekening. Dat is nog steeds een globaal beeld, maar het geeft wel goed aan hoe rijk we bij Brunel eigenlijk zijn als het gaat om uniek talent. Alle specialisten bij ons in dienst zijn dit om minstens twee redenen: vanuit een drive voor hun vakgebied en vanuit een drive voor zichzelf. Ze willen allemaal groeien en ontwikkelen, hoe bedreven en vaardig ze ook al zijn. Bij Brunel geven wij ze hier graag de middelen voor. Wie vooruit wíl moet ook vooruit kúnnen. Wanna move forward? Solliciteer direct voor deze kans in in Groningen, Zwolle of Enschede.

Summary

 • Vacancy number: PUB242577
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Sunday, January 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

FR

Floor Rotgers

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9755

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Moving Forward Programma - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to