Kwaliteitskundige

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Health, Safety, Environmental & Quality - Professional Bachelor

Jouw grootste kwaliteit? Beoordelen wat kwaliteit ís. Als Kwaliteitskundige bepaal jij wanneer iets goed genoeg is of juist beter kan. Goede kwaliteit waarborgen is je hoogste doel, maar alleen omdat perfect niet bestaat… Of is het streven ernaar het toch waard? Gelukkig ligt het in jouw handen. Laat niets van het toeval afhangen bij je volgende project; solliciteer direct!

Feel free to contact

Floor Rotgers, Account manager

Apply now

About this role

Waar anderen papierwerk maar rompslomp vinden, vind jij orde en overzicht in checklists en formulieren. Maar goed ook, want voor dit project krijg je er met een hoop te maken. Als Kwaliteitskundige voor een groot bouwbedrijf waarborg jij de kwaliteit op elke mogelijke manier. Zo stel je een Projectkwaliteitsplan op, stel je kwaliteitseisen vast en hanteer je keuringsplannen voor elke projectstap. Dit doe je samen met de KAM (Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) Coördinator of zelfstandig – beiden gaat je goed af.

Documenteren, controleren en hanteren, die cyclus herhaalt zich in al jouw projecten. Ook in deze! Want eigenlijk alles wat met kwaliteit te maken heeft komt wel op jouw bord. De inhoud varieert enorm, maar de hoofdvraag blijft altijd hetzelfde: ‘Zetten we op deze manier de beste kwaliteit neer?’. Regelmatig plan je hier verschillende audits en andere controles voor in. Geen volmondige ja op de vraag? Dan begint de cyclus opnieuw. Zolang je er maar uithaalt wat erin zit, dan ben je tevreden.

About you

Liggen bouwprojecten je goed, dan is dat mooi meegenomen. Iets is tenslotte een stuk leuker als je interesse er ligt! Ervaring ermee is natuurlijk helemaal fijn, maar dat zal vast het geval zijn, met een hbo- of wo-studie Bouwkunde als basis.

En je persoonlijkheid? Een Pietje precies, noemen ze je ook wel. Jij ziet namelijk geen detail over het hoofd. Altijd kan er wel iets beter; tevreden ben je niet snel. Eigenlijk ben je wel een perfectionist. Maar, en die maar is belangrijk, je weet wanneer het goed genoeg is. Al helpt je streven naar perfectie je vaak wel goed op weg…

What we offer

Bij Brunel begrijpen wij je helemaal, want ook wij hechten veel waarde aan kwaliteit. De kwaliteit van onze voorwaarden onder andere, want als Kwaliteitskundige kom je bij ons in dienst! En dan kunnen we niet aankomen met gemiddelde voorwaarden, natuurlijk. Dit staat er op je te wachten:

 • Een fijn salaris met diverse aantrekkelijke bonuskansen
 • Flinke kortingen op verzekeringen en allerlei culturele uitjes
 • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen in soft skills – op onze kosten!
 • Een voordelige pensioenregeling met een lage premiebijdrage
 • Toegang tot allerlei feesten, borrels en vakgerelateerde evenementen

About us

Feilloos georganiseerde bouwprojecten, zowel in binnenstedelijk gebied als operationele omgevingen: onze opdrachtgever wil er de allerbeste in zijn. Dankzij hun team vol gedreven, enthousiaste en ervaren specialisten lukt het ze keer op keer. Van een goede reputatie kan dit bedrijf dan ook zeker spreken! Bij Brunel helpen wij ze graag om hun missie steeds weer waar te maken. Goede specialisten weten wij namelijk wel te vinden. Daarnaast begrijpen wij dat die specialisten de allerbeste, uitdagende en plezierige werkomgeving verdienen. Zoals onze opdrachtgever dus bouwwerken bouwt, bouwen wij in zekere zin bruggen: bruggen van specialist naar bedrijf en andersom. Zodat het beste van twee werelden samen één wordt. Solliciteer vandaag.

Summary

 • Vacancy number: PUB190835
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Health, Safety, Environmental & Quality
 • Closing date: Friday, February 1, 2019
Apply now

Feel free to contact

FR

Floor Rotgers

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 13410887

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Kwaliteitskundige - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to