Junior Constructief Modelleur

Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Tientallen ontwerpen voor nieuwe woningen liggen klaar bij dit bedrijf. Woningen die weliswaar nog niet staan, maar wél al klaar zijn voor de volgende stap: het visualiseren van deze ontwerpen in Revit. Geef jij de tekeningen van architecten visueel vorm? Als Junior Constructief Modelleur bij Brunel maak je het waar. Solliciteer direct voor deze BIM-job in Zuid-Holland!

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Het ingenieursbureau waar jij aan de slag gaat voorziet ons land van strakke nieuwbouwwoningen. Gebouwen in elke denkbare vorm en maat, van moderne rijtjeswoningen tot en met luxueuze flats. En al die nieuwe woningen geef jij als Constructief Modelleur vorm! Zodra de Architect klaar is met ontwerpen, komen zijn of haar tekeningen namelijk bij jou terecht. Vanaf dat moment ga jij los: je modelleert allerlei constructies, en nog in 3D ook.

In Revit verbind jij iedere constructie met enkele muiskliks tot één geheel. Je zet gedetailleerde, maar hoe dan ook ‘platte’ tekeningen om naar een sprekend visueel ontwerp. Overigens doe je dit natuurlijk niet helemaal alleen. Als Junior Constructief Modelleur draai je mee in een BIM-team, waarin iedereen zich richt op een eigen specialisme. Zo vullen jullie elkaars skills perfect aan.

About you

Technisch tekenen, ontwerpen en modelleren, je hebt met alle drie al ervaring. Komt goed uit, want met zowel 2D- als 3D-modellen ga jij als Constructief Modelleur aan de gang. Daarom heb je ook:

 • Een diploma van een hbo- of wo-studie in een technische richting; Bouwkunde is een pre
 • Ruime kennis van bouwwerkinformatiemodellen (BIM) toegepast in de woningbouwsector
 • Ervaring met AutoCAD, Revit en/of vergelijkbare 2D- en 3D-ontwerpprogramma’s
 • Een kritische blik, verantwoordelijkheidsgevoel en een gedreven en leergierige instelling
Als Junior Modelleur bij Brunel ligt de wereld van BIM trouwens écht aan je voeten. Want wist je dat wij zelfs allerlei cursussen aanbieden op het gebied van BIM? Kijk maar eens bij de volgende kop.

What we offer

Revit nog meer uitpluizen, Inventor ontdekken of projectmatig leren werken: bij Brunel kan het allemaal. Als Junior Constructief Modelleur bepaal jij gewoon wat jij wil (bij)leren, en maken wij daar dan flink werk van. Zodat jouw BIM-loopbaan sowieso uitgroeit tot een groot succes! Verder:

 • Start je gelijk met een lekker salaris, dat met de tijd alleen maar stijgt
 • Zit je bij ons gebakken wat betreft projecten, opdrachten en opdrachtgevers
 • Profiteer je van flinke kortingen op verzekeringen en vrijetijdsbestedingen
 • Begeleidt een vaste Brunel-consultant je tijdens al jouw BIM-avonturen

About us

Ontwerpen, visualiseren en realiseren voor de toekomst. Want de toekomst, díe staat bij onze opdrachtgever centraal. In het woningaanbod van dit bedrijf dan ook geen standaard rijtjeswoningen zoals je die allang kent, maar strakke en moderne gebouwen, vaak zelfs met een futuristische feel. Wat dacht je bijvoorbeeld van appartementen die ‘zweven’ boven het water? Of innovatieve woontorens, voorzien van individueel gekoppelde zonnepanelen? Wat je kunt bedenken, kun je in veel gevallen ook maken, bewijst dit ingenieursbedrijf wel. En dit bedrijf doet dat bovendien op een zeer duurzame manier! Denk je aan de toekomst, dan denk je namelijk al snel aan zuinig, milieuvriendelijk en elektrisch. Dat is dan ook precies waar dit bureau op inspeelt. Wie een woning aanschaft bij onze opdrachtgever, kan rekenen op elektrisch koken, duurzaam energie winnen en de allernieuwste technische snufjes. Die jij als Junior Constructief Modelleur al vóór de daadwerkelijke bouw van start gaat precies visualiseert! Dankzij jouw input, staat geen (potentiële) koper straks nog voor een negatieve verrassing. Ben jij prepared and ready for the future? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB236326
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, December 2, 2019
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 20 312 5000

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior Constructief Modelleur - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to