Bouwkundig Projectleider

PUB269449

About this role:

Ben jij die ervaren Bouwkundig Projectleider die met een positieve instelling het team kan motiveren, waarbij je de controle bewaakt en alle aspecten in de gaten houdt? Dan hebben we bij Brunel een mooie uitdaging voor je!Als Bouwkundig Projectleider heb je een grote verantwoordelijkheid en heb je de dagelijkse leiding over projecten, projectteams en alle disciplines die hierbij betrokken zijn. Jij bent iemand die van hard werken houdt en durft in te grijpen als de situatie daarom vraagt.

Jij bent verantwoordelijk voor de bewaking van verschillende aspecten binnen een bouwkundig project. Zo houd je je bezig met de kosten en de financiële afwikkeling en ben je daarnaast bezig met het organiseren van evaluatiebijeenkomsten tijdens en na afronding van het project.

Daarbij houd je natuurlijk rekening met de hiervoor vastgestelde kaders om uiteindelijk de projecten te optimaliseren.Als Bouwkundig Projectleider heb jij een cruciale rol; ervaring als Projectleider is voor deze functie dus een voorwaarde. Jij onderscheidt je verder in jouw manier van aansturing en stemt jouw managementstijl af op het type project waarvoor je op dat moment verantwoordelijk bent.

What you need to bring:

Heb jij een bouwkundige opleiding (of vergelijkbaar) afgerond?
En heb je meer dan 3 jaar ervaring als Projectleider?
Dan gaan wij ervan uit dat het
met jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel wel goed zit. Of jouw interesse nu specifiek uitgaat naar woningbouw, utiliteitsprojecten of industriebouw, wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan bij die opdrachtgever en met dat project dat het beste bij jou past. Wat belangrijk is, is dat jij graag bijdraagt aan het realiseren van gemeenschappelijke doelen, dat je communicatief sterk en daadkrachtig bent en dat je de ambitie hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Op deze manier til jij vervolgens de ontwikkeling binnen de bouw naar een hoger level.

Benefits:

Ga jij via Brunel aan de slag als Bouwkundig Projectleider bij een van onze opdrachtgevers, dan kun jij rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
  • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied
  • Training en opleidingsmogelijkheden op maat
  • Korte lijntjes tussen jou, de opdrachtgever en je Consultant bij Brunel
  • Een groot netwerk aan Brunel-Specialisten om mee te sparren
  • Een mooi salaris met diverse groeimogelijkheden

Anything Else?

Vanuit Brunel werken we samen met een breed scala aan bouwkundige aannemers binnen Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Met deze organisaties hebben wij een warme relatie, zodat we jou daar alles over kunnen vertellen. Wij vinden het belangrijk dat de juiste specialisten kunnen samenwerken met die opdrachtgevers waar hun kennis het best tot zijn recht komt. Hoe wij dit doen vertellen we graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek met een van onze gespecialiseerde Consultants, zodat we precies weten waar jij beste past. Spreekt deze uitdaging jou aan en ben je benieuwd geworden naar deze rol als ervaren Bouwkundig Projectleider? Wij maken graag kennis met jou!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Floor Rotgers is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB269449

Account manager

Floor Rotgers
Brunel Netherlands Groningen
f.rotgers@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement