Bouwkundig Ontwerper

PUB292697

About this role:

Heb jij ervaring met het ontwikkelen/constueren van bouwkundige ontwerpen? Ben je daarnaast in staat om zelfstandig bouwkundige ontwerpen/berekeningen uit te voeren ofwel te controleren?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een groot project in omgeving Noord Holland zoeken wij een (zelfstandig) ontwerper die voornamelijk aan bouwkundige projecten gaat werken. Deze rol is beschikbaar voor zowel freelancers als detachering!

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een tekenaar/constructeur die zijn sporen heeft verdiend en bij meerdere projecten een succesvolle bijdrage heeft geleverd. Je weet jouw werkzaamheden af te stemmen met de vele betrokken collega's van andere disciplineszonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Communiceren en rapporteren hieromtrent richting belangrijke stakeholders zoals opdrachtgever, gebruikers en leveranciers. Alles in samenwerking met een project manager voor grote projecten of waar mogelijk onder begeleiding/ toezicht of zelfstandig in kleinere of deelprojecten.

Je gaat je in deze rol bezighouden met bouwkundige projecten, dit kunnen zijn aanpassingen of nieuwbouw projecten. Denk hierbij aan gevelaanpassingen of het ontwerpen van gebouwconstructies voor bijvoorbeeld productieruimtes. Er staan tevens een aantal grotere (meerjaren) projecten op de planning voor 2021 en 2022. Hierin ga je in Bouwkundig opzicht een bijdrage kunnen leveren.

Taken:

 • Ontwerpen/controleren van bouwkundige/civiele/infrastructurele werken
 • Berekenen van diverse constructies en het maken van calculaties
 • Bewaken van de technische integriteit en haalbaarheid
 • Voeren van overleg en zorgen voor afstemming tussen alle betrokken partijen
 • In overleg met de projectmanager zoeken naar praktische oplossing met betrekking tot bouwkundige en civiele aanpassingen

What you need to bring:

 • Minimaal een technische opleiding op hbo-niveau, voorkeur voor HTS Civiele Techniek/Bouwkunde
 • Ervaring als Tekenaar/Constructeur in de Civiele/Bouwkundige Techniek
 • Bij voorkeur heb je ervaring met nucleaire installaties en daarbij behorende normen en richtlijnen
 • Je bent in staat om conceptueel te denken en problemen vanuit een breed perspectief te benaderen, rekening houdend met bestaande veiligheidsanalyses, bedrijfsstrategieën, enzovoort
 • Je bent in staat om zelfstandig bouwkundige ontwerpen en/of berekeningen te controleren

Benefits:

Als Constructeur gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Onze opdrachtgever is met name actief in de medische industrie. Het bedrijf waar je gaat werken betreft een continu producerende omgeving waar zo'n 600 man werkzaam zijn. Zij leveren hun eindproduct met name aan de medische industrie en werken samen met verschillende instanties om projecten tot een goed einde te brengen. Denk hierbij aan de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap.. De (nucleaire) productiemethode is uniek en uiterst uitdagend voor Proffesionals die een stapje extra willen zetten!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Imre Heezen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB292697

Account manager

Imre Heezen
Brunel Netherlands Amsterdam
i.heezen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement