Bouwkundig Constructeur

PUB320164

About this role:

About this role:

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als Bouwkundig Constructeur en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Is het maken van dynamicaberekeningen jouw sterkste punt? Dan heeft Brunel een mooie kans voor jou!

Als Bouwkundig Constructeur beoordeel je gebouwen en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten de woning- utiliteits- en industriebouw. Je inventariseert de risico’s en onveilige elementen en maakt uitgebreide aardbevingsberekeningen van gebouwen. Daarnaast stuur jij junior constructeurs aan en treed je als adviseur op binnen complexe constructieve gevallen. Ook analyseer je het gedrag van gebouwen, controleer je tekeningen en werk van derden.

What you need to bring:

What you need to bring:

  • Een afgeronde hbo- of wo- opleiding, richting Bouwkunde;
  • Constructieve opleiding;
  • Het kunnen maken van dynamica berekeningen;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in de bouw.

Benefits:

Benefits:

Gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

Vanuit Brunel Groningen bedienen wij ons complete opdrachtgeversnetwerk in de regio's Noord- en Oost-Nederland. Het bouwteam van Brunel Groningen onderhoudt een groot netwerk aan bouwgerelateerde opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers als aannemers, bouwbedrijven, adviesbureaus en ingenieursbureaus. Daarnaast biedt Brunel ook diverse ingangen bij (semi-) overheden. Wat zeg je ervan, is het tijd om er werk van te maken? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Floor Rotgers is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB320164

Account manager

Floor Rotgers
Brunel Netherlands Groningen
f.rotgers@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement