BIM Modelleur Bouwkundig

PUB283913

About this role:

About this role:

Toe aan een volgende stap in je carriere als BIM Modelleur? Maak de stap naar Brunel en verken samen de mogelijkheden in ons grote netwerk binnen de bouwsector!

Samenwerken aan uitdagende projecten, elke dag het beste uit jezelf halen, kennis delen en zwlf opdoen: als BIM Modelleur werk je bij organisaties waarbij BIM in het DNA zit. Dankzij jou maken zij de bouwplaats efficiënt en voorkomen zij fouten in de uitvoering. Als Modelleur blijf je ook betrokken bij de uitvoering omdat jouw werk uitgevoerd wordt door jouw collega’s op de bouwplaats.
Voor verschillende mooie opdrachtgevers in ons netwerk zoeken wij een ervaren Bouwkundig Modelleur. Onze opdrachtgevers houden zich continu bezig met de constructieve en bouwkundige engineering van woningbouwprojecten.
Zowel conceptuele woningbouw- als maatwerkprojecten (van grondgebonden tot appartementencomplexen) behoren tot het portfolio. Als Modelleur ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig modelleren van engineeringsprojecten met de juiste technische specs en kwaliteitseisen. Daarnaast is affiniteit met werken binnen planning en budget een pré.
De focus ligt op dit moment op (gestandaardiseerde) grondgebonden woningen en middelgrote appartementengebouwen. Daarnaast horen ook speciale woningbouwprojecten zoals hoge woontorens en/of binnenstedelijke complexe woongebouwen tot het speelveld van onze opdrachtgever.

What you need to bring:

What you need to bring:

Jij:

  • Rondde een mbo-/hbo-opleiding Bouwkunde (of vergelijkbaar) af
  • Hebt ruime ervaring opgedaan in woningbouwprojecten
  • Kunt junior collega’s begeleiden en aansturen.
  • Hebt affiniteit met automatisering en kennis van Revit, AutoCAD en Navisworks
  • Hebt kennis van het Bouwbesluit en wet- en regelgeving

Benefits:

Benefits:

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als BIM Modelleur voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden (Bouw-CAO) bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

Als BIM Modelleur val je bij ons onder de afdeling Engineering, de eerste branche waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamer in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Onze almaar ontwikkelende wereldeconomie vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouwsector. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jorian Hak is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB283913

Account manager

Jorian Hak
Brunel Netherlands Rotterdam
j.hak@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement