BIM Coördinator

PUB320389

About this role:

About this role:

Ben je bouwkundig sterk en hebben Revit en BIM geen geheimen meer voor jou? Weet jij daarnaast als ware BIM ambassadeur klanten en collega's te stimuleren om integraal te gaan samenwerken? Dan ben jij de BIM Coördinator die wij zoeken. Zonder moeite blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM.

Maar dat is nog niet alles. Wij zoeken die BIM Coördinator die graag onderdeel wil zijn van onze community Engineering B/C om vanuit die gedachte uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers aan te gaan, expertise uit te wisselen en elkaar als specialist op het vakgebied te helpen en versterken.

Als BIM Coördinator zal je verantwoordelijk worden voor het coördineren van het gehele BIM proces binnen de organisatie, je staat op een belangrijk digitaal knooppunt in de bouwwereld. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteitscontroles van aangeleverde BIM modellen en je geeft sturing aan het BIM proces. Verder ondersteun en stimuleer je het projectteam en de werkvoorbereiders in het gebruik van het BIM model en geef je richting aan de uitwisseling van BIM modellen. Uiteraard denk je ook mee over het verbeteren van het BIM proces binnen de organisatie en adviseer je bij diverse projecten in de tenderfase in het gebruik van BIM.

What you need to bring:

What you need to bring:

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw BIM-carrière? Dan is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het volgende profiel:- Ervaring met Solibri / Navisworks en Autodesk Revit;
- Organisatorische en leidinggevende competenties – jij kunt de voortgang van BIM-ontwikkeling binnen de projectteams evalueren en speelt hier op in;
- Communicatief vaardig en proactief – met overtuigingskracht presenteer jij je oplossingen binnen de projecten;- Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
- Een HBO/WO diploma in de richting van Bouwkunde.

Benefits:

Benefits:

Als BIM Coordinator op projecten werken vanuit de Engineering community betekent dat je in dienst treedt bij Brunel en Brunel zich als werkgever opstelt voor jou.Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

Als BIM Coordinator ben jij onderdeel van onze Engineering B/C community. Laat Engineering nu ook het eerste vakgebied zijn waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamertje in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Ons almaar ontwikkelende vakgebied vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouw. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Esther van der Aa is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB320389

Account manager

Esther van der Aa
Brunel Netherlands Amsterdam
e.van.der.aa@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement