BIM - coordinator

PUB296780

About this role:

Wil jij bijdragen aan één van de grootste en indrukwekkendste universiteit complexen in Nederland? Dan is de realisatie van de Feringa Building op het Zernikecomplex wat voor jou!

Voor de Rijksuniversiteit Groningen realiseren we een wel heel bijzonder gebouw: de Feringa Building. Met 64.000 m2 vloeroppervlakte is het één van de grootste en meest indrukwekkende universiteitsgebouwen van Nederland. Maar het is bovenal een slim ontwerp boordevol state-of-the-art faciliteiten. De gedroomde thuisbasis voor bèta-technisch onderwijs van de bovenste plank.

Jij bent als BIM Coördinator verantwoordelijk voor het coördineren van het BIM proces binnen onze toonaangevende utiliteitsprojecten. Op project Feringa coördineer en begeleid je de engineering volgens het BIM proces en ben je de bewaker van kwaliteit. Daarom is het noodzaak dat je nauw samenwerkt met je collega engineers en modelleurs op bouwkundig, constructief en installatietechnisch gebied.

Uiteraard denk je mee met de organisatie en ontwikkel en implementeer je nieuwe BIM oplossingen.Je bespreekt je werkzaamheden op het project met de Ontwerpleider en binnen de afdeling rapporteer je jouw werkzaamheden aan de BIM Manager. Je opereert als spil van het BIM-proces en organiseert als teamspeler de samenwerking tussen verschillende partijen.

What you need to bring:

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo technische opleiding
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar ervaring, waarvan drie jaar als BIM Coördinator
 • Je bent op de hoogte van de huidige BIM standaarden in de markt
 • Je hebt kennis van Revit en Solibri
 • Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels in woord en geschrift

Benefits:

We vinden dat écht goede specialisten het verdienen om met de meest vooruitstrevende bedrijven samen te werken. Daarom krijg je bij ons een vaste Brunel-consultant die ervoor zorgt dat je altijd bij de juiste klant aan tafel komt. Daarbij kijkt hij niet alleen naar wat je nú kan, maar ook naar wat je later wíl kunnen. Over ambitie gesproken: we hebben dus een breed scala aan cursussen die jou nog beter maken in je vak. Je stelt zelfs een compleet opleidingstraject samen, waarbij je kan kiezen uit trainingen in soft skills en hard skills. Denk bijvoorbeeld aan een aanvullende cursus BIM, of een training in persoonlijk leiderschap. Daarnaast bieden we nog:

 • Een salaris op maat
 • Een aantrekkelijke bonusopportunity
 • Een goede pensioenregeling
 • Korting op individuele verzekeringen
 • Korting op de sportschool

Anything Else?

De Engineering is al sinds onze start in 1975 een van de grootste branches waarin we de match maken tussen professional en bedrijf. In de eerste paar jaar werkten we alleen nog in Nederland, maar inmiddels hebben we locaties over de hele wereld. Waar onze Engineering-klanten ook vandaan komen, ze beseffen allemaal: geen bouwproject komt van de grond zonder uitstekende supervisie. En daar komt jouw expertise bij kijken. Dus, zet jij de stap naar Brunel? Solliciteer dan vandaag.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Anouk Tapper is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB296780

Account manager

Anouk Tapper
Brunel Netherlands Groningen
a.tapper@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement