Medewerker Transaction Banking

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Academic Bachelor

Jij kijkt niet op van een nulletje meer of minder. Hoe groot transacties ook zijn, je zorgt ervoor dat ze de overkant veilig bereiken. Je staat op de springplank van je Finance-carrière, zoekt naar een manier om je expertise verder uit te werken. En dat is precies waarom wij jou moeten hebben. Een Junior Transaction Banking Specialist met een frisse blik, daar houdt onze opdrachtgever wel van. Klinkt dat goed? Solliciteer!

Feel free to contact

Jim de Jager, Account manager

Apply now

About this role

De ogen zijn in deze rol op jou gericht. Want sommige betalingen zijn niet voor de poes, zeker niet als er grote bedrijven bij betrokken zijn. Je houdt de naam van de bank hoog door ervoor te zorgen dat transacties soepel verlopen. Of ze nu van het buitenland komen, naar het buitenland toegaan of binnen ons kikkerlandje blijven. Je hebt hierbij ook een controlerende taak: soms moet je boekingen echt afwijzen. Gelukkig kun je dit soort acties altijd goed verdedigen.

Zo nu en dan komen er foutieve transacties voor die jij echt niet had kunnen voorkomen. Dan heeft de verstuurder per ongeluk een verkeerd rekeningnummer ingevoerd, bijvoorbeeld. Je stelt de betrokkenen op zo’n moment gerust met je skills: binnen no time staat het bedrag weer op de juiste rekening. Overigens houd jij je ook bezig met organisatorische zaken, zoals het opstellen van contracten omtrent electronic banking.

Bij alles wat je doet ga je voor de optimale klantbeleving. De klanten van de bank vertrouwen namelijk niet alleen blind op je kennis van finance an sich, maar ook op je kennis van de aanverwante wet- en regelgeving. En dat je die kennis hebt, blijkt wel uit de gesprekken die je met de klant voert. That’s right, je hebt geregeld een-op-een contact met hen.

About you

Een paar jaar geleden, vlak voordat je jouw hbo-studie definitief koos, wist je het zeker: je toekomst ligt in de financiële wereld. Je koos voor Bedrijfsadministratie, International Business & Languages of een andere Finance-georiënteerde opleiding. En met succes, want je slaagde als geen ander.

Niet lang na je afstuderen betrad je de arbeidsmarkt, waarbij je jouw skills beproefde in de bancaire sector. Als Administratief Medewerker, bijvoorbeeld. En je Wft Basis? Die heb je allang op zak. En zo niet, haal je die wel bij Brunel.

What we offer

Over geld gesproken: bij Brunel belonen wij je werk met een maandsalaris tussen de €2.200,- en €2.800,-. Overigens krijg je ook nog eens meerdere kansen om je bankrekening te vullen met een bonus. En omdat we graag zien dat je goed profiteert van deze financiële impulsen, regelen we ook dat je korting krijgt op je:

 • Pensioenpremie
 • Zorgverzekering
 • Sportschoolabonnement
 • Tickets voor culturele uitjes

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid verdiepende en verbredende cursussen die je bij ons kunt volgen…

About us

Samen sta je sterk, blijkt uit de geschiedenis van deze bank. Want door steeds samenwerking aan te gaan met bondgenoten en op de juiste manier te handelen als zwaar weer zich aandoet, wist deze bank uit te groeien tot een internationaal bedrijf. Een multinational, mogen we wel stellen, want de organisatie heeft locaties in tientallen landen. Maar de ultieme homebase van dit bedrijf blijft Nederland. En die homebase moet natuurlijk het goede voorbeeld geven. Door steeds weer te kijken naar hoe jij je vak beter kunt invullen en de ontwikkelingen in je vakgebied voor te blijven, draag jij hier je steentje aan bij. Solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Vacancy number: PUB240572
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 40
 • Branch: Banking
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Thursday, January 2, 2020
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jim de Jager

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7416

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Medewerker Transaction Banking - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to