Klantadviseur MKB

Noord Brabant - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Jij houdt anderen graag tevreden. En dat lukt je ook, zeker met jouw sociale vaardigheden. Daarbij houd je de belangen van jouw opdrachtgever hierbij goed in het oog. Heb je ook nog eens een scherpe neus voor commercie? Dan moet een van onze grootste opdrachtgevers in de bancaire sector jou hebben!

Feel free to contact

Suzanne van den Berg, Account manager

Apply now

About this role

Als Klantadviseur MKB zet jij alles op alles om de zakelijke klanten van deze opdrachtgever zo goed mogelijk te helpen. Zolang dit binnen de richtlijnen van die opdrachtgever past, natuurlijk. In deze rol inventariseer je de klantbehoefte, en van daaruit bekijk je weer welke producten of diensten hierop aansluiten.

Overigens zijn de klanten met wie jij in contact staat, onderdeel van je eigen portefeuille. Je deelt de informatie die je uit dit netwerk haalt proactief met de opdrachtgever, zodat hij precies weet waar zijn groeikansen liggen.

Die portefeuille bouwt zichzelf trouwens niet! Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Verder stel je strategische voorstellen op over financiële structuren, voorwaarden en pricing- waarbij je uiteraard gaat voor het hoogste rendement. En last but not least: je beoordeelt ook nog eens de jaarcijfers en je draait je hand niet om voor een financieringsaanvraag.

About you

Natuurlijk heb je een nette werkhouding en natuurlijk ben je foutloos in je taalgebruik. Maar onze ideale Klantadviseur MKB heeft óók het volgende in huis:

 • Een hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële werkomgeving
 • Kredietkennis en kennis met betrekking tot risicomanagement
 • Kennis van of affiniteit met het bedrijfsleven

Verder is het belangrijk dat je veel weet van zakelijke financiële producten en diensten, waaronder kredietverlening op maat.

What we offer

Je gaat bij deze opdrachtgever aan de slag, maar je bent in dienst bij Brunel! Je kunt dus uitgebreid gebruikmaken van onze arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons een uitstekend salaris, een fijne pensioenregeling en kortingen op verschillende uitjes en persoonlijke verzekeringen. Maar dat is nog niet alles, want we werken met cursussen waarmee je zowel qua soft skills als qua hard skills beter wordt in je werk. Die cursussen kies je zelf uit, maar het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je vaste Brunelcoach staat je hierin graag bij!

About us

Wie had veertig jaar geleden gedacht dat we nu staan waar we staan? We begonnen als eenmanszaak in een zolderkamer in Delft, maar tegenwoordig opereren we vanuit 35 landen over de hele wereld als dé matchmaker voor vooruitstrevende bedrijven en ambitieuze professionals. Zij hebben elkaar namelijk nodig om nog groter, nog impactvoller te worden. Ook als ze al groots en impactvol zijn, zoals deze klant. Zie jij deze samenwerking wel zitten? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB189644
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Thursday, January 24, 2019
Apply now

Feel free to contact

SB

Suzanne van den Berg

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8204

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Klantadviseur MKB - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to