Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Other

Een klant komt naar je toe, hij wil een rekening openen voor zijn pasgeboren dochter. Waar moet hij op letten? Je zou geen Adviseur Dagelijkse Bankzaken zijn als je dat niet zou weten. Natuurlijk help je hem geduldig op weg. Als hij een half uur later de deur uitloopt is alles geregeld! Tover jij een glimlach op het gezicht van iedere klant? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Robin Sneek, Account manager

Apply now

About this role

Bij jou kloppen klanten graag aan voor advies: je bent geduldig, behulpzaam en kunt goed luisteren. Daarbij stel je kritische vragen, zodat je precies achterhaalt wat nou écht de klantvraag is. Jouw ervaring vertelt je dat je in veel gevallen op iets anders uitkomt dan de klant zelf. Dat ene bancaire pakket kan heel goed werken voor een vriend van een klant, maar veel minder voor die klant zelf. Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken benader jij iedere situatie daarom zo persoonlijk mogelijk. Jouw adviezen zijn altijd custom-made!

Uiteraard breng je jouw adviezen pas uit nadat je iedere optie zorgvuldig afwoog. Je houdt namelijk rekening met de effecten op korte én lange termijn. Immers zijn financiële cijfers altijd in beweging, en de situaties daaromheen dus net zo! Zelf krijg je trouwens ook te maken met de nodige targets. Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken heb je zowel een servicegerichte als salesgerichte rol; het is continu zoeken naar de juiste balans tussen die twee.

About you

Eigenlijk zijn de belangrijkste competenties al genoemd: je bent klantgericht in ieder opzicht, maar ook commercieel bewust. Daarnaast heb je als Adviseur Dagelijkse Bankzaken:

 • Aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau
 • Een zeer sterke overtuigingskracht
 • Bij voorkeur een Wft Basis-certificaat
 • Ervaring in een rol met veel klantcontact

What we offer

Hoe het straks met jouw bankzaken zit, vraag je je vast af. Goed, al zeggen we het zelf, want waar jij als Adviseur Dagelijkse Bankzaken sowieso op kunt rekenen is:

 • Een startsalaris van € 2.250,- tot € 2.750,- op basis van 40 uur
 • Jouw eigen opleidingsbudget voor het behalen van certificaten
 • Intensieve loopbaanbegeleiding van een vaste Brunel-consultant
 • Korting op diverse verzekeringen en een gunstige pensioenregeling

About us

Wat moeten we in 2019 nog zonder banken? Eigenlijk helemaal niets. Iedere transactie die we maken gaat immers via deze financiële dienstverleners. Wist je dat we alleen al in Nederland ruim vier miljard keer per jaar pinnen? En dan hebben we alle overboekingen en Paypal-, Ideal-, en Tikkie-transacties nog niet eens genoemd. En nee, al het andere ook niet. Het komt erop neer dat bankzaken inmiddels zo normaal zijn geworden als fietsen. We denken er niet écht over na hoe het moet, terwijl er toch zeker handelingen voor nodig zijn. Daar kom je pas achter op het moment dat je ineens een fiets aanschaft met meer toeters en bellen, zoals versnellingen of elektriciteit. In zo’n geval is wat extra hulp en uitleg de eerste keer toch wel fijn. Met dagelijkse bankzaken is dat eigenlijk net zo. De klanten die bij jou aankloppen kunnen namelijk heus wel zelf bankieren. Vaak hebben ze gewoon even een keer wat extra hulp nodig. Weet jij ze die wel te geven? Solliciteer gelijk.

Summary

 • Vacancy number: PUB226601
 • Location: Noord Holland
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Sunday, September 29, 2019
Apply now

Feel free to contact

RS

Robin Sneek

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 12 68 08 46

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Adviseur Dagelijkse Bankzaken - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to