Repair & Maintenance Engineer

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Professional Bachelor

Beschik jij over een hbo-diploma Technische Bedrijfskunde en heb jij affiniteit met het vrijgeven en onderhouden van specifieke werkmethoden? Solliciteer dan naar de rol als Repair & Maintenance (R&M) Engineer.

Feel free to contact

Bas Snoeren, Account manager

Apply now

About this role

Als R&M Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vrijgeven en onderhouden van chassis-specifieke werkmethoden, inclusief bijbehorende reparatietijden, werkplaatsinstructies, technische gegevens, het gebruik van speciale gereedschappen en parts consumptie.

Om dit in goede banen te laten lopen onderhoud je de werkmethoden in de systeemapplicatie Service Rapido en het Content Management Systeem. Om de juiste werkmethoden en instructies te beschrijven dien je op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen als het gaat om productontwikkelingen, servicemethoden en de normen bij product liability. Je participeert namelijk ook in de ontwikkeling van servicemethoden voor nieuwe producten, waaronder het uitvoeren van service ability tests en het vrijgeven van initiële onderhoudstijden voor de diverse interne afdelingen. Naast het vastleggen en beschrijven van de werkmethoden, beschrijf je ook het gebruik van speciale gereedschappen, zodat de taken goed uitgevoerd kunnen worden. En voer je tijdsanalyses uit middels de MTM-methode.

Kortom: het continu verbeteren op het gebied van service, time to market, kwaliteit en kostenefficiëntie staat centraal in deze functie.

About you

 • Een afgeronde hbo-opleiding met als richting Technische Bedrijfskunde, Voertuigtechniek of (Technische) Pedagogiek
 • Beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Kennis van het opstellen van werkplaatsinstructies en technische gegevens is een pre
 • Sleutelervaring is een pre

What we offer

Als R&M Engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Onze opdrachtgever is onderdeel van een wereldwijde fabrikant van trucks. Dit onderdeel behoort tot Europa's beste en onderscheidt zich met de ontwikkeling, verkoop en productie van kwalitatief hoogwaardige producten. Dit uit zich in energie-efficiënte vrachtwagens, rijcomfort, lage kosten per kilometer en beperkte impact op de omgeving. Op basis van 'build to order' worden vrachtwagens op bestelling geproduceerd. Uitstekende productieplanning en -beheersing zijn dan ook noodzakelijk om aan de vele klantspecifieke wensen en eisen te kunnen voldoen.

Summary

 • Vacancy number: PUB195750
 • Location: Eindhoven
 • Market: Industry
 • hours per week: 37.5
 • Branche: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, March 14, 2019
Apply now

Feel free to contact

BS

Bas Snoeren

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8292

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Repair & Maintenance Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to