Mechanical Engineer

Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Onze klant is een creatief en eigenzinnig werktuigbouwkundig engineeringsbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Hij levert kwaliteit en gaat voor een echt partnership met hun klanten.

Feel free to contact

Valerija Usova, Account manager

Apply now

About this role

Als Mechanical Engineer werk je in projectteams aan uitdagende projecten. Je ontwikkeld samen met jouw projectteam tooling voor de automotive industrie. Je kan hierbij denken aan tooling om framedelen of autostoelen te lassen. Al jarenlang zijn onze klant gespecialiseerd in het engineeren van lasmallen en speciaalmachines. Dit betreft engineeren op de vierkante millimeter, waarbij precisie en inzicht omtrent maakbaarheid en verstelbaarheid vereist is. Projecten kunnen een aantal weken tot een aantal maanden duren, afhankelijk van de omvang van een project en het projectteam. Na het afronden van een project krijg je als Mechanical Engineer een nieuw project en een nieuw projectteam toegewezen.

About you

 • Een afgeronde werktuigbouwkundige studie op hbo- of wo-niveau
 • Ervaring als Mechanical Engineer
 • Inzicht in maakbaarheid
 • Ervaring met 3D CAD tools (bij voorkeur Solidworks, Solid Edge of Autodesk Inventor)

What we offer

Wat betreft arbeidsvoorwaarden zit jij bij zowel deze opdrachtgever als Brunel zelf gebeiteld. Want beide bedrijven hebben een netwerk dat uitpuilt van vakgenoten waar je nog eens wat van leert. Brunel organiseert zelfs verschillende kennissessies waarbij je uitgebreid de kans krijgt hen het hemd van het lijf te vragen.

Verder ontwerp je bij ons je eigen opleidingstraject, zodat jouw kennis net zo toekomstproof is als de gebouwen waar je aan werkt. Voor deze opleidingen werken we samen met de meest gerenommeerde instituten in jouw branche, uiteraard.

About us

Brunel, opgericht in 1975, is een wereldwijd zakelijk dienstverlener en verbindt mensen en bedrijven met elkaar. Momenteel werken er gemiddeld 10.000 medewerkers bij Brunel, verspreid over meer dan 35 landen. Dankzij jaren ervaring binnen Engineering weten wij precies wat onze medewerkers nodig hebben om verder te komen in hun carrière. Naast Engineering is Brunel ook actief in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, IT, Legal, Marketing & Communicatie, en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Kun je na het lezen van deze vacature niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer direct! Welkom bij Brunel.

Summary

 • Vacancy number: PUB235695
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, November 29, 2019
Apply now

Feel free to contact

VU

Valerija Usova

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8088

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Mechanical Engineer - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to