Layout Engineer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Stel, wij vragen tien mensen een truck te beschrijven. Dan zouden wij waarschijnlijk tien ongeveer dezelfde antwoorden krijgen: een brede grille, een hoge zitplaats, grote koplampen en een rechthoekige cabine. Een indeling die staat als een huis, toch? Niet helemaal, weet jij als Layout Engineer. Want wat goed is, kan altijd beter. Daarom ontwikkel jij continu vernieuwende layouts!

Feel free to contact

Boy de Punder, Account manager

Apply now

About this role

Als Layout Engineer bij onze opdrachtgever werk jij aan de blikvanger van allerlei trucks: de layout. Daarbij werk je continu aan verandering, verbetering en vernieuwing. De trucks moeten er gelikt uitzien, dat is één, en verder ook op technisch gebied geheel kloppen. Dat betekent voor jou dat je niet alleen creatief ontwerpt, maar ook dat je voorstudies verricht, haalbaarheidsonderzoeken uitvoert en technische specificaties opstelt – elk aspect moet immers voldoen aan gestelde criteria.

Je vervult zo een tweeledige rol waarbij je focust op design én technische specificaties. ‘It’s all about the inside’, maar het oog wil ook wat, nietwaar? Beide aspecten geef je als Layout Engineer dus evenveel aandacht. Gelukkig verbind jij creatieve concepten gemakkelijk aan technische en andersom. Hoe je dat doet? Je houdt de klant in je achterhoofd bij elke taak die je verricht, of je nu 3D-ontwerpen uitwerkt, berekeningen maakt of begeleidt bij de fabricage van prototypes.

About you

Terrific Trucks gebinged? Of eerder een vaste bezoeker bij Oldtimer-events? Waar jouw interesse in automotive ook uit blijkt, je hebt ‘m. Bij voorkeur heb je er zelfs al een paar jaar opzitten als Layout Engineer in de automotive-sector. Overigens geen zorgen als je dat niet hebt, want motivatie is minstens net zo belangrijk (en stages tellen ook!).

Ook heb je een hbo- of wo-diploma op zak van een technische studie, zoals Civiele Techniek of Automotive – bijna alles met wielen weet jou wel te triggeren. En natuurlijk kan het niet missen dat je CAD-programma’s praktisch met je ogen dicht gebruikt. Je gaat er bij dit bedrijf namelijk behoorlijk veel mee werken.

What we offer

Voor je je straks hoog en droog in allerlei trucks bevindt, eerst even ter zake. Want jij zit graag op íéder vlak hoog en droog, toch? Bij Brunel vinden wij dat alleen maar logisch. Daarom krijg jij als Layout Engineer:

 • Een lekker salaris met bonuskansen – financiën √
 • Een persoonlijk opleidingsbudget – toekomst √
 • Een voordelige pensioenregeling – zekerheid √
 • Een vaste Brunel-consultant – begeleiding √
 • Een account voor allerlei kortingen – ontspanning √

About us

Bij deze vrachtwagenproducent staan ze niet stil wat betreft innovatie. Het bedrijf begon meer dan negentig jaar geleden al met het ontwerpen van trucks, waarmee het een ware voorloper was in de branche. Kun je nagaan, het begrip automotive bestond toen nog niet eens! Inmiddels zijn er hele bachelor-studies gewijd aan automotive – waarvan jij er misschien zelfs een hebt gevolgd – en dat is niet voor niets. Automotive is de toekomst, en de toekomst is hier! Bij deze truckproducent zetten de medewerkers continu in op verandering, verbetering en vernieuwing. Blijf je als technisch bedrijf ook maar even stilstaan, dan verlies je al snel jouw plek in de markt. Juist in de Automotive sector wil je klanten keer op keer verrassen met technische snufjes en nieuwe designs; ook als ze denken dat het echt niet beter meer kán. Laat jij klanten binnenkort smachten naar jouw vernieuwende designs? Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: PUB211152
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, June 22, 2019
Apply now

Feel free to contact

BP

Boy de Punder

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Layout Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to