Electrical Engineer Customized Trucks

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Indrukwekkende trucks in alle kleuren, vormen en maten, je kunt er wel naar blíjven kijken. De ontwerpen vragen er toch bijna zelf om, met hun gigantische vooraanzicht en moderne tools. Wie maakt deze voertuigen toch zo slim, modern en weers- en omgevingsbestendig? Nou, jij binnenkort, want de grootste truckontwerper van ons land zoekt een Electrical Engineer Customized Trucks!

Feel free to contact

Boy de Punder, Account manager

Apply now

About this role

Aan het begin staan van innovatieve automotive designs, dat wil toch bijna elke techneut wel? Precies wat jij gaat doen, en wel voor customized verzoeken voor trucks. Als Electrical Engineer Customized Trucks richt jij je daarbij op een essentieel onderdeel van de ontwerpen: de elektrische componenten. Aangezien geen enkel ontwerp hetzelfde is, is dit verre van routinewerk. Alleen met de juiste focus en inzet van je specifieke elektrotechnische kennis bereik je namelijk het gewenste resultaat voor de klant.

Uiteraard is dat gewenste resultaat waar je voor gaat. Ontwerptekeningen werk je daarom nauwkeurig uit in programma’s als Saber en NX, zodat elk detail tot in de puntjes klopt. Vervolgens geef je toestemming voor de verschillende productie- en beproevingstoepassingen. Onder leiding van de Project Lead Engineer levert ieder teamlid zo zijn of haar specifieke inbreng van kennis en expertise. En boksen jullie het zo steeds weer voor elkaar: het tot stand brengen van een uniek, innovatief truckexemplaar!

About you

De Automotive sector trekt je al een langere tijd. Je hebt een bachelor-diploma Automotive, Elektrotechniek of Mechatronica op zak, waardoor je over de nodige kennis beschikt, en hebt daarnaast bewust – minimaal 2 jaar – ervaring opgedaan met automotive voertuigen. Daardoor kun je nu goed uit de voeten met:

 • De ontwerpprogramma’s SABER, Siemens NX, DFSS, FMEA en GRPRA
 • Technische (automotive) vraagstukken waar sterk analytisch inzicht voor nodig is
 • Communiceren op verschillende niveaus; ook in het Engels in woord en geschrift
 • Werken op zowel zelfstandige wijze als in teamverband – schakelen kun jij wel

What we offer

Je gaat bij onze opdrachtgever in Noord-Brabant aan de slag, maar je treedt bij Brunel in dienst! Dit maakt dat je flexibel kunt werken aan verschillende opdrachten, met de zekerheid van een contract. En dat niet alleen, want als Electrical Engineer Customized Trucks staat dit sowieso in je contract:

 • Een aangenaam salaris en verschillende bonusopties
 • Dat je opleidingen kunt volgen op kosten van Brunel
 • Welke Brunel-consultant je begeleidt tijdens je projecten
 • Waar je allemaal wel niet korting op krijgt via Brunel

About us

De truc van goede trucks maken? Ieder onderdeel en detail uitvoerige aandacht geven, alleen de beste experts met liefde voor hun vak aan die onderdelen laten werken, en zorgen dat elk element naadloos op het andere aansluit. Zo onderscheid je het kaf al gauw van het koren. Dit bedrijf kenmerkt zich door de uiterst kritische blik en de schijnbaar moeiteloze implementatie van innovatieve technische updates. Ontwikkelingen in de automotive sector brengen ons – letterlijk – verder, dat beseft onze opdrachtgever heel goed. Dus denk maar niet dat het hier lopendebandwerk is, hoe de vrachtwagens in de fabriek geproduceerd worden. Al helemaal niet bij de customized aanvragen! Nog meer liefde en aandacht maken van deze unieke ontwerpen exemplaren om pas écht bij weg te dromen. En dat mag hier best hoor, bij deze truckproducent ben je namelijk echt niet de enige die gek is op trucks. Jezelf bewijzen als Electrical Engineer Customized Trucks? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB199681
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, April 7, 2019
Apply now

Feel free to contact

BP

Boy de Punder

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Electrical Engineer Customized Trucks - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to