Assistent Accountmanager Zakelijk

PUB281383

About this role: Assistent Accountmanager Zakelijk

About this role: Assistent Accountmanager Zakelijk

Jij hebt een dienstbare mindset en je zaken altijd goed op orde? Via Brunel krijg je de kans om als Assistent Accountmanager Zakelijk te werken bij een grote financiële instelling. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct.

Als Assistent Accountmanager Zakelijk help jij de zakelijke klantenvan onze opdrachtgever met het uitbouwen van hun onderneming. Met gerichte adviezen en scherpe beoordelingen sta jij aan de basis van het financiële succes van deze bedrijven.

Klantgesprekken voer je zowel face-to-face als via het web.

Uiteraard houd jij je ook bezig met het accepteren en beheren van de zakelijke financieringen, waarbij behoorlijk wat analyses van financiële gegevens bij komen kijken. Op basis hiervan bepaal je of de risico’s van een lening acceptabel zijn.

Verder ondersteun je de Accountmanagers bij het voorbereiden of uitwerken van afspraken.

Kortom, een functie waarin je continu schakelt tussen administratieve taken en een efficiënte klantbediening. Klinkt goed, toch?

What you need to bring:

What you need to bring:

Als Assistent Accountmanager Zakelijk ben je het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klanten van deze opdrachtgever. Deze functie is je op het lijf geschreven als jij voldoet aan:

 • In het bezit van een hbo-diploma (Bedrijfskunde of een commerciële opleiding)
 • Financiele kennis met enige relevante werkervaring
 • Een analytische blik en goed met cijfers
 • Klantgericht en pro-actief

Benefits:

Benefits:

Kansen zijn er om te pakken. En als je bij Brunel in dienst treedt, heb je behoorlijk beet! Met onze arbeidsvoorwaarden bereiden wij je namelijk voor op de financiële wereld van morgen. Je krijgt dus, naast een fijn salaris (€ 2.250,- tot € 3.000,-, op basis van 36 uur), de mogelijkheid om je kennis en kunde te verstevigen met de meest uiteenlopende cursussen en trainingen.

Verder kun je rekenen op:

 • Een voordelige pensioenregeling
 • Leuke culturele en sportieve extra’s
 • Korting op individuele verzekeringen
 • Toegang tot de interessante kennissessies

Anything Else?

Anything Else?

Werk je bij Brunel, dan werk je in een bedrijf met een gigantisch netwerk in 44 landen over de hele wereld. Wie had gedacht dat we zó zouden groeien, toen we in 1975 begonnen in een zolderkamertje in Delft! We begonnen met detacheren in de Engineeringsbranche, maar we werken inmiddels in veel meer sectoren. Zo verlenen we onze diensten in Marketing & Communicatie, IT, Engineering, Legal, Finance & Risk en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. En we werken natuurlijk in de Finance & Risk! Onze partners vragen ons niet minder dan de allerbeste kandidaten, en onze kandidaten verdienen op hun beurt niet minder dan de meest uitdagende werkplekken. En dat is precies waar jij naar zoekt, toch? Zet jouw expertise in om onze partners tot grote hoogte te laten stijgen en solliciteer vandaag nog.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Florentine Visscher is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB281383

Account manager

Florentine Visscher
Brunel Netherlands Amsterdam
f.visscher@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement