Assistent Accountmanager Zakelijk

PUB263640

About this role:

About this role:

Ben jij er klaar voor om een team van Accountmanagers te ondersteunen vanuit jouw specialisme? Voor diverse locaties in het land zoeken wij namelijk Assistent Acountmanagers Zakelijk! In deze rol ben jij onmisbaar, want dankzij jou kunnen de Accountmanagers probleemloos hun werk doen.

Natuurlijk kunnen wij van jou op aan, en het team van Accountmanagers Zakelijk en onze opdrachtgevers al helemaal! Jij adviseert en informeert klanten over bepaalde onderwerpen, je ondersteunt (uiteraard) de Accountmanagers en je plant zelfstandig afspraken in.

In deze dynamische functie pak je veel administratieve taken op en zoek je steeds weer naar een efficiënte klantbediening, waar jij je hand niet voor omdraait. Je vindt het tenslotte fijn om gestructureerd te werken.

What you need to bring:

What you need to bring:

Word jij onze nieuwe assistent Accountmanager Zakelijk? Leuk! Kijk wel even of je voldoet aan deze punten:

 • Je hebt een relevant hbo-diploma
 • Je hebt Wft Basis en Schade Particulier op zak (Schade Zakelijk is een pre)
 • Je hebt op zijn minst drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Benefits:

Benefits:

Treed je bij ons in dienst als Assistent Accountmanager Zakelijk, dan zit jouw carrière sowieso in de lift. Bij ons staat jouw ontwikkeling namelijk voorop. Natuurlijk heb je bij ons je eigen consultant bij wie je altijd terechtkan. Maar wist je dat wij ook een breed scala aan opleidingen bieden? We ontwerpen zelfs samen met jou een heel opleidingstraject, toegespitst op jouw wensen en ambities.

Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op:

 • Een fijne pensioenregeling
  Een mooi salaris, inclusief bonuskansen
 • Leuke culturele en sportieve extra’s
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • De kans om de interessantste opdrachtgevers uit de financiële wereld te ontmoeten

Anything Else?

Anything Else?

Wist je dat Brunel ooit begon als eenmanszaak? Oprichter Jan Brand startte ons bedrijf in 1975 vanuit zijn studentenkamer, toen hij een vriend hielp aan een tijdelijke baan. Inmiddels is Brunel behoorlijk gegroeid: samen met 10.000 collega’s zorgen wij ervoor dat bedrijven in 35 landen gekoppeld worden aan de beste kandidaten in hun vakgebied. Wij waren nog niet half zo groot geweest als wij geen toegewijde spelers in onze teams hadden. Door de aldoor groeiende vraag aan professionals is onze behoefte aan de beste Assistent Accountmanagers groter dan ooit! En nu ligt de bal bij jou. Klaar voor de aftrap? Solliciteer nu.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Saskia van den Broek is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB263640

Account manager

Saskia van den Broek
Brunel Netherlands Utrecht
s.van.den.broek@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement