Assistent Accountmanager Zakelijk

PUB226067

About this role: Assistent Accountmanager Zakelijk

About this role: Assistent Accountmanager Zakelijk

Met je oog voor detail en verstand van financiën sta je aan de wieg van elke goede samenwerking tussen je opdrachtgever en zakelijke klanten. Als Assistent Accountmanager Zakelijk weet je dat zakelijk succes staat of valt bij een goede financiële huishouding. Wie deze opdrachtgever is? Daar kom je achter als je solliciteert…

Deze informatie kunnen we je alvast geven: deze job is bij een van Nederlands grootste banken. Binnen dit instituut ben jij de rechterhand én het tweede paar ogen van de Accountmanagers. Je houdt je vooral bezig met het adviseren van klanten en met het beoordelen, accepteren en beheren van zakelijke financieringen. Verder analyseer je de nodige gegevens, om zo te beoordelen of de risico’s van de samenwerking voor zowel de klant als de bank acceptabel zijn.

Met je werk leg jij de basis voor de Accountmanagers. Ze zijn van jou afhankelijk, dus je overlegt veel met hen over financiële klantsituaties. Tijdens die gesprekken deel je niet alleen je bevindingen, jullie bespreken ook wat jij kunt doen om je diensten te verbeteren. En wat jij daarvoor van hen nodig hebt, natuurlijk, want successen behaal je samen!

What you need to bring:

What you need to bring:

De financiële sector is je bepaald niet onbekend. Zelfs al tijdens je commerciële of bedrijfskundige opleiding volgde je het reilen en zeilen binnen deze sector op de voet. Inmiddels heb je al enige ervaring in een vergelijkbare functie, dus je hebt je cijfermatige inzicht al geregeld beproefd in de praktijk.

Gaat je accurate instelling ook nog eens hand in hand met het vermogen om goed te luisteren naar de klant én de opdrachtgever? Dan weten we het zeker: deze functie is je op het lijf geschreven. Solliciteer!

Benefits:

Benefits:

Zoals jij alles op alles zet voor het succes van zakelijke klanten, zo doen wij hetzelfde voor je. Je wil alles uit je carrière halen, en wij helpen je daarbij door je toegang te geven tot de meest relevante cursussen. Bovendien zorgen we er altijd voor dat je terechtkomt bij de opdrachtgever die het beste past bij je toekomstplannen. Nog niet genoeg? Wat dacht je van…

  • Een startsalaris van €2.500,- tot €3.000,- op basis van 36 uur
  • Aangevuld met diverse bonuskansen – zoals voor uren referral
  • Korting op verzekeringen, sportscholen en culturele uitjes
  • Regelmatige contactmomenten met je vaste consultant van Brunel

Anything Else?

Anything Else?

Dat we je alleen voorstellen aan hoogwaardige opdrachtgevers, is eigenlijk een open deur. Wij werken namelijk alleen samen met interessante bedrijven. Daarmee bedoelen we organisaties die altijd ambitieus blijven en geen enkel succes voor lief nemen. Door deze mindset weten wij namelijk zeker dat ze de expertise van Brunellers blijven stretchen en hun nieuwsgierigheid blijven prikkelen. Bovendien bieden ze je met hun drang naar beter de ultieme gelegenheid om door te groeien naar een hogere functie. Deze opdrachtgever al helemaal. Weten wat deze functie je kan bieden? Solliciteer!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Casper ten Hove is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB226067

Account manager

Casper ten Hove
Brunel Netherlands Amsterdam
c.ten.hove@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement

Other people also browsed through