Assistent Accountmanager Zakelijk

PUB226055

About this role: Assistent Accountmanager Zakelijk

About this role: Assistent Accountmanager Zakelijk

Toen jij als kind zo nu en dan een muntje in je spaarpot gooide, wist je het eigenlijk al: je toekomst ligt in de financiële wereld. Je missie is tegenwoordig scherper gekaderd: door jou weten bedrijven precies hoe zij hun financiële huishouding gezond houden. En omdat je toe bent aan een impactvolle job, solliciteer je als Assistant Accountmanager Zakelijk!

Van al je collega’s ben jij misschien wel degene die het vaakst contact heeft met zakelijke klanten. Je weet precies wat er bij hen speelt en wat er bij hen gáát spelen. Want de adviezen die jij geeft, worden natuurlijk gewoon opgevolgd. Een flinke verantwoordelijkheid dus, maar daar ben jij met je kennis over finance wel tegen bestand. En omdat jij zowel de klant als de opdrachtgever van voor tot achter kent, doorzie je precies of ze überhaupt wel een match zijn.

Dat laatste moeten we misschien iets verder toelichten. Je houdt je namelijk ook bezig met het accepteren en beheren van zakelijke financieringen. Hiervoor analyseer je de nodige documenten grondig. Op basis van je eigen conclusies formuleer je een overkoepelende conclusie: of de risico’s van een zakelijke lening wel of niet acceptabel zijn voor de opdrachtgever. Je bent overigens niet voor niets Assistént Accountmanager Zakelijk. Je ondersteunt de Accountmanagers waar je kan, onder andere tijdens het voorbereiden of het uitwerken van afspraken.

What you need to bring:

What you need to bring:

Deze poortwachtersfunctie past je als geen ander. Vooral als je…

  • Een hbo-diploma van een bedrijfskundige of commerciële opleiding hebt
  • Met je analytische blik geen detail over het hoofd ziet
  • Precies weet welke cijfers waarvoor zijn en hoe je ze moet lezen
  • Jouw financiële kennis hebt aangevuld met enige relevante werkervaring

Benefits:

Benefits:

De eerste klap is een daalder waard. Daarom krijg je bij Brunel direct een startsalaris om trots op te zijn. Op basis van een 36-urige werkweek, kun je rekenen op een salaris tussen de €2.250,- tot €3.000,-. Verder moedigen wij je ontwikkeling graag aan door je toegang te geven tot de meest uiteenlopende cursussen. Je kunt bij ons trouwens ook rekenen op een fijne pensioenregeling, voordelige verzekeringen en kortingen op zowel je sportschoolabonnement als je culturele uitjes.

Anything Else?

Anything Else?

De bank waar jij aan de slag gaat heeft misschien wel de trouwste klanten die er zijn. Deze bank houdt namelijk wel van een flinke portie ambitie. Die stimuleren ze door steeds gedegen advies te geven en starters te helpen met het opzetten van hun business. Eigenlijk doet deze opdrachtgever met haar klanten precies hetzelfde als wat wij met jou doen: je ambitie triggeren door je alle handvatten te geven voor de volgende stap in je carrière. Het is dus safe to say dat deze bank en Brunel een goede match vormen. Maar om die match helemaal rond te maken, hebben we één ding nodig. Jouw expertise. Dus, stap je in? Solliciteer!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Casper ten Hove is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB226055

Account manager

Casper ten Hove
Brunel Netherlands Amsterdam
c.ten.hove@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement