Applicatiebeheer

PUB319689

About this role:

About this role:

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de ICT tak? Heb jij een afgeronde ICT - of bedrijfskundige opleiding op MBO+ of HBO niveau en heb jij de kennis om bedrijfsprocessen te vertalen naar mogelijkheden binnen een systeem? Reageer dan snel! Het gaat hierbij om een deta-vast aanvraag. Dit betekent dat je na 12 maanden detachering in vaste dienst komt van de organisatie.

In een jong team werk je als Functioneel beheerder samen met een aantal collega’s. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Finance en ICT en bestaat uit 3 collega’s. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor het functioneel beheer en verdere ontwikkeling van een aantal applicaties. Deze applicaties worden op de verschillende vestigingen van de “De Vries Groep” gebruikt. Je bent mede-verantwoordelijk voor het inrichten, beheren en vernieuwen van applicaties o.a. op het gebied van; Intranet, Media-archief, Bedrijfstelevisie, PowerBi en het ERP systeem. Je zorgt voor een adequaat beheer van de systemen, trainingen en handleidingen en je bent aanspreekt punt voor gebruikers voor ontwikkelingen en aanpassingen. Je signaleert pro-actief mogelijke verbeteringen en ontwikkelingen en trends op het gebied van applicaties.

What you need to bring:

What you need to bring:

Onze ideale kandidaat beschikt over een afgeronde ICT-of bedrijfskundige opleiding op MBO+/HBO niveau. Je hebt kennis van bedrijfsprocessen en bent in staat om deze processen te vertalen naar mogelijkheden van het systeem. Natuurlijk ben je als persoon mondeling en schriftelijk communicatief zeer vaardig en vind je het leuk om samen te werken met gebruikers c.q. collega's.

Benefits:

Benefits:

De eerste 12 maanden ben je in dienst van Brunel, en dat betekent het volgende:

  • Een mooi salaris, dat met je meegroeit
  • Een persoonlijk opleidingsbudget – voor nóg meer kennis
  • De keuze uit diverse softskill-trainingen bij Brunel op kantoor
  • Loopbaanbegeleiding van een vaste Brunel IT-Consultant
  • Korting op verzekeringen én een gunstige pensioenregeling
  • Toegang tot meet-ups, interactives en workshops via Brunel

Anything Else?

Anything Else?

Detachering in een nieuw licht zetten is wat ons de grootste arbeidsbemiddelaar van ons land maakte. Al vinden wij beide termen wat onpersoonlijk klinken. Liever zien wij onszelf dan ook als matchmaker of carrièrepartner. Bij Brunel koppelen wij namelijk dagelijks de beste specialisten aan de best passende bedrijven. Omdat wij geloven dat plezier in je werk staat of valt met een goede match. En aangezien zoiets een wisselwerking heeft, geldt dat ook voor onze opdrachtgevers. Al zit onze allergrootste kracht in iets anders: iedere specialist behandelen alsof hij of zij de enige persoon is met wie wij samenwerken. Pas dan zijn wij namelijk écht persoonlijk; dat vinden wij het allerbelangrijkst. Eens persoonlijk kennismaken? Solliciteer nu.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Johan Tilma is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB319689

Account manager

Johan Tilma
Brunel Netherlands Groningen
j.tilma@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement