Allround Specialist Verzekeren

PUB323110

About this role: Allround Specialist Verzekeren

About this role: Allround Specialist Verzekeren

Jij bent al een flinke tijd te vinden in de verzekeringsbranche, en je hebt het hier hartstikke naar je zin. Toch heb je behoefte aan iets nieuws en verfrissends in je professionele loopbaan. Niet getreurd, bij Brunel kom je super terecht! Als allround verzekeringsspecialist voer je meerdere opdrachten uit bij opdrachtgevers van Brunel. Jij bent de verzekeringsgoeroe die voor deze bedrijven het verschil kan maken, door proactief te zijn, en door jouw kennis en ervaring toe te passen!

Via Brunel kun je als Allround Specialist Verzekeren bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Jij als specialist kent het klappen van de zweep en bent multi-inzetbaar. Door de jaren heen heb jij veel kennis opgedaan bij verschillende organisaties en je beschikt nu dan ook over de nodige Wft-papieren.

Je vindt het belangrijk om je kennis te delen met je collega’s, opdrachtgevers en klanten waar mogelijk. Het onderhouden van goede contacten met de klant, evenals diens werknemers en verzekeraars, is erg belangrijk. Het hierbij behandelen van diverse complexe vraagstukken moet voor jou dan ook geen probleem zijn

What you need to bring:

What you need to bring:

Ben jij die Allround Specialist Verzekeren die wij zoeken? Dan is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • Je beschikt over meerdere Wft-diploma’s
 • Communicatief sterk
 • Een bak aan ervaring die je graag wil delen
 • Een kei in de zakelijke dienstverlening
 • Je luistert goed en adviseert graag
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar
 • Je vindt het leuk om verschillende opdrachten te doen

Benefits:

Benefits:

Via Brunel krijg je te maken met toonaangevende opdrachtgevers, waarbij jij jezelf constant door kunt blijven ontwikkelen. Denk wat opdrachtgevers betreft aan aan Achmea, ASR of NN. Vind jij het heerlijk om iedere keer weer nieuwe collega’s te leren kennen en nieuwe opdrachten via Brunel uit te voeren, om jezelf zo te blijven prikkelen? Om de week nemen wij contact met je op, om te bespreken hoe je opdracht verloopt en waar je eventueel tegenaan loopt. Wij willen echt het beste in jou omhooghalen om zo je kennis verder uit te breiden. Daarnaast heb je bij Brunel de mogelijkheid om verschillende trainingen en opleidingen te volgen.

Anything Else?

Anything Else?

Bij Brunel Finance & Risk gaat het om jou. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van experts binnen de financiële dienstverlening en zorgen ervoor dat onze specialisten op topniveau kunnen functioneren bij de interessantste bedrijven. Overigens zijn we lang niet alleen actief in de Finance & Risk-branche; we werken in meerdere grote sectoren, en wel in 35 landen over de hele wereld. Dus of je nu al ervaring hebt opgedaan binnen het vakgebied Brand, Multibranche, Varia, Transport, Evenementen of Inboedel, wij verwelkomen jou als Allround Specialist Verzekeren graag in ons netwerk. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Solliciteer vandaag, wij vertellen je er graag meer over!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Roderick Thole is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB323110

Account manager

Roderick Thole
Brunel Netherlands Amsterdam
r.thole@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement

Other people also browsed through