Adviseur Systems Engineering

PUB283689

About this role:

Vanwege de groeiende markt voor Systems Engineering (SE) binnen de infrastructuurprojecten die wij uitvoeren, zijn wij op zoek naar een talentvolle en ondernemende adviseur met praktische SE ervaring in projecten die zich zowel in de uitvoeringsfase als in de voorbereidingsfase bevinden.

Je wordt zowel in asset management projecten als in nieuwbouwprojecten ingezet om Systems Engineering vorm te geven. Hierbij maak je gebruik van methodieken, tools en systemen. Je werkzaamheden richten zich op het adviseren van klanten op gebied van life cycle management, vertalen van organisatiedoelen naar te behalen prestaties en bijbehorende inhoudelijke vraagstukken. De focus zal liggen bij infrastructurele projecten.

Brunel werkt samen met aannemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus aan de verbetering van de Nederlandse infrastructuur. Naast het werken in projecten lever je bij Brunel een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van onze eigen organisatie op het gebied van SE en Building Information Modeling (BIM).

Je komt te werken in een dynamisch team, bestaande uit zowel assetmanagement als SE-adviseurs en -specialisten. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen zowel qua persoon als ook op het vakgebied van SE en de praktische toepassing hiervan in projecten.

What you need to bring:

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die praktisch is ingesteld en in staat is om anderen te adviseren bij het toepassen van SE in projecten. Je hebt dan ook de kennis, het geduld, de stevigheid en de vaardigheid om SE begrijpelijk uit te leggen en te stimuleren bij de toepassing van SE bij werkzaamheden.

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding heeft de voorkeur. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in infrastructuurprojecten en praktische ervaring met het toepassen van System Engineering en Relatics (of soortgelijk). Ook ben je geïnteresseerd in het vakgebied Assetmanagement.

Benefits:

Als Adviseur Systems Engineering in dienst treden bij deze organisatie betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity, en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Anything Else?

Je gaat werken voor een organisatie waar men gelooft dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden ze daarom belangrijk. De organisatie kent een informele bedrijfscultuur. Ze gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in de organisatie. Dit zelf ervaren? Solliciteer vandaag nog!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jordy Lievers is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB283689

Account manager

Jordy Lievers
Brunel Netherlands Utrecht
j.lievers@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement