Administratief Medewerker Verzekeringen

PUB321164

About this role:

About this role:

Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en vindt het fijn je op administratieve rompslomp te storten. Jij bent pas tevreden als alles goed is geregeld. Niet alleen heb jij je eigen zaken op orde, je regelt ook graag die van anderen. Je bent proactief en pakt zaken graag op. Herken jij jezelf hierin? Geweldig, de functie van administratief medewerker verzekeringen is dan zeker geschikt voor jou!

Als administratief medewerker bij Brunel kom je aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. Je houdt jezelf constant bezig met mutaties, volmacht en polis-administratie. Het verwerken van een stapel polissen vind jij echt leuk om te doen. Daarnaast hou jij ervan om klanten telefonisch te woord te staan en los je keer op keer hun administratieve problemen op.

Het onderhouden van goede contacten met de klant, haar werknemers en verzekeraars is erg belangrijk. Het behandelen van acceptatievragen of mutaties moet daarom op jouw lijf geschreven staan.What you need to bring:

What you need to bring:

Ben jij die Insurance-Specialist die wij zoeken? Dan is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Hbo- werk- en -denkniveau;
 • Beschikt over een Wft Basis-certificaat (of bent bereid dit via ons te behalen);
 • Administratief en analytisch sterk;
 • Affiniteit met de zakelijke dienstverlening;
 • Je luistert goed en adviseert graag;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar;
 • Je vindt het leuk om verschillende opdrachten te doen;
 • Werkervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré.

Benefits:

Benefits:

Via Brunel krijg je te maken met toonaangevende opdrachtgevers, bij wie jij jezelf constant kunt blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan Achmea, ASR of NN. Vind jij het heerlijk om iedere keer weer nieuwe collega’s te leren kennen en nieuwe opdrachten via Brunel uit te voeren, om jezelf zo te blijven prikkelen? Elke paar weken nemen wij contact met je op, om te bespreken hoe je opdracht verloopt en waar je eventueel tegenaan loopt. Wij willen echt het beste in jou omhooghalen om zo je kennis verder uit te breiden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende trainingen en opleidingen bij/via ons te volgen.

Anything Else?

Anything Else?

Bij Brunel Finance & Risk gaat het om jou. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van experts binnen de financiële dienstverlening en zorgen ervoor dat onze specialisten op topniveau kunnen opereren bij de interessantste bedrijven. Overigens zijn we lang niet alleen actief in de Finance & Risk-branche; we werken in meerdere grote sectoren, en wel in 35 landen over de hele wereld. Dus of je nu al ervaring hebt opgedaan binnen het vakgebied Brand, Multibranche, Varia, Transport, Evenementen of Inboedel, wij verwelkomen jou als Administratief Medewerker Verzekeringen graag in ons netwerk. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Solliciteer vandaag, wij vertellen je er graag meer over!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Roderick Thole is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB321164

Account manager

Roderick Thole
Brunel Netherlands Amsterdam
r.thole@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement