Accountmanager Zakelijk

PUB325806

About this role: Accountmanager Zakelijk

About this role: Accountmanager Zakelijk

Je bent goed in wat je doet: organisaties adviseren over cruciale punten in hun financiële planning. Hierdoor weten klanten bij wie ze moeten zijn voor de lastigste vragen en weet jij jouw klanten op een natuurlijke manier aan je te binden. Ben je op zoek naar een baan waarin je deze skills verder kunt ontwikkelen? Goed om te horen. We zijn namelijk voor diverse locaties op zoek naar een Accountmanager Zakelijk!

Als Accountmanager Zakelijk is het jouw doel om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren over hun financiële zaken. Die adviezen gaan bijvoorbeeld over verzekeringen, pensioenen, private banking en financiële logistiek. Hierbij werk je veel samen met de binnendienst van het bedrijf waar je aan de slag bent. Ook spar je veel met diverse financieel specialisten die expert zijn op het gebied van specifieke financiële onderwerpen. Alleen zo kun jij opdrachtgevers het beste advies leveren, en dat is precies waarom ze steeds weer bij jou terugkomen.

Jouw opdrachtgevers zijn werkzaam in verschillende branches en variëren in omvang en complexiteit. Maar dat is voor jou geen probleem. Je vindt het zelfs fijn om met meerdere soorten bedrijven samen te werken, want daardoor kun je jouw expertise op meerdere manieren inzetten. Kom je een bedrijfstak tegen waar je nog geen ervaring mee hebt, dan informeer je jezelf snel en adequaat over hun benodigdheden. Daarnaast zorg je voor een maximale cross-sell en een hoog rendement op de productverkoop.

Overigens ben je niet alleen goed in het adviseren van bestaande klanten, je weet ook nieuwe opdrachtgevers aan je te binden! Dat doe je onder andere door regelmatig acquisities de deur uit te doen. Daarin krijgen jouw creativiteit en gevoel voor ondernemerschap uiteraard alle ruimte. Daarnaast bel je prospects, doe je mee aan verschillende netwerkactiviteiten en organiseer je zelf evenementen.

What you need to bring:

What you need to bring:

Word je onze nieuwe Accountmanager Zakelijk, dan heb je dus een goed financieel inzicht en een fijne neus voor commercie. Maar we vragen meer. Zo heb je:

 • Een hbo-diploma in de Bedrijfskunde of Economie;
 • Ervaring met zakelijke financiering;
 • Minstens 3 jaar ervaring in een relevante functie;
 • Een sterk analytisch vermogen;
 • Een ondernemende persoonlijkheid.

Benefits:

Benefits:

Bij Brunel houden we wel van een beetje ambitie. We geven je alle kans om door te groeien en nóg beter te worden in je vak. Bijvoorbeeld met een op maat gemaakt opleidingsprogramma waarmee je jezelf zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelt. Daarnaast kun je ook nog rekenen op:

 • Een vaste coach van Brunel;
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied;
 • Een riant salaris met kans op bonussen;
 • Een prima pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Anything Else?

Anything Else?

Werk je bij Brunel, dan werk je in een bedrijf met een gigantisch netwerk in 44 landen over de hele wereld. Wie had gedacht dat we zó zouden groeien, toen we in 1975 begonnen in een zolderkamertje in Delft! We begonnen met detacheren in de Engineeringsbranche, maar we werken inmiddels in veel meer sectoren. Zo verlenen we onze diensten in Marketing & Communicatie, IT, Engineering, Legal, Finance & Risk en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. En we werken natuurlijk in de Finance & Risk! Onze partners vragen ons niet minder dan de allerbeste kandidaten, en onze kandidaten verdienen op hun beurt niet minder dan de meest uitdagende werkplekken. En dat is precies waar jij naar zoekt, toch? Zet jij jouw expertise in om onze partners tot grote hoogte te laten stijgen?

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Casper ten Hove is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB325806

Account manager

Casper ten Hove
Brunel Netherlands Amsterdam
c.ten.hove@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement