Acceptant Schadeverzekeringen

PUB306590

About this role:

About this role:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig hebben ondernemers genoeg mogelijkheden om zich hiervoor te verzekeren. Hebben ze eenmaal hun weg naar onze opdrachtgevers, grote verzekeraars, gevonden, dan is jouw scherpe beoordelingsvermogen onmisbaar. Word Acceptant Schadeverzekeringen bij Brunel!

Je kunt via Brunel als Acceptant Schadeverzekeringen zakelijke markt aan de slag bij diverse landelijk bekende verzekeringsmaatschappijen. Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden spitsen zich toe op het inventariseren en beoordelen van de risico’s van verzekeringsaanvragen, het berekenen van premies en het opstellen van acceptatievoorwaarden. Hierover schakel je veel met klanten, collega’s en externe experts. Daarnaast houd je jezelf ook bezig met polisopmaak, het uitbrengen van offertes en het bewaken van klantportefeuilles. Hoe complex jouw dossiers zijn, hangt af van je ervaring, kennis en ambities.

De meeste van jouw taken bevinden zich in het spectrum van acceptatie, advies en administratie. Maar er is meer. Als je wil, kun je jouw horizon ook verbreden door mee te denken over preventie of nieuwe risicoprofielen. Of je ontwikkelt jezelf in het aandragen van voorstellen om de verwerking van complexe mutaties soepeler te laten verlopen. Ook als het gaat om het acceptatiebeleid van de organisatie of het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt wordt jouw inbreng gewaardeerd.

What you need to bring:

What you need to bring:

Natuurlijk heb je een scherp beoordelingsvermogen en neem je zonder moeite besluiten, anders kun je jouw beroep niet uitvoeren. Verder heb je:

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • De certificaten Wft Basis en Wft Schade Particulier óf Wft Schade Zakelijk op zak
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Een klantgerichte instelling; je geeft snel duidelijkheid over jouw besluiten

Benefits:

Benefits:

Kies je voor een loopbaan als Acceptant Schadeverzekeringen (zakelijk) bij Brunel, dan accepteer je vast ook deze voorwaarden. Je krijgt bij ons, naast een uitstekend salaris, ook:

 • Meerdere bonuskansen
 • Volop ruimte om je zowel in de breedte als in de diepte verder te ontwikkelen
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied

Anything Else?

Anything Else?

Bij Brunel Finance & Risk gaat het om jou. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van experts binnen de financiële dienstverlening en zorgen ervoor dat onze specialisten op topniveau kunnen opereren bij de interessantste bedrijven. Overigens zijn we lang niet alleen actief in de Finance & Risk-branche; we werken in totaal in zeven grote sectoren, en wel in 44 landen over de hele wereld. Dus of je nu al ervaring hebt opgedaan als Acceptant Brand, Multibranche, Varia, Transport, Evenementen of Inboedel, wij verwelkomen jou als Acceptant graag in ons netwerk. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Solliciteer vandaag, wij vertellen je er graag meer over!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Lars de Geus is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB306590

Account manager

Lars de Geus
Brunel Netherlands Amsterdam
l.de.geus@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement