Acceptant Multibranche

PUB323142

Payroll and taxation - medium

About this role: Acceptant Multibranche

About this role: Acceptant Multibranche

Als er íets is dat jij zeker weet, dan is het dat je verder wilt in de verzekeringsbranche! Jij bent die specialist die op basis van kennis, ervaring en research de vertaalslag maakt van aanvraag naar polis. Die door wil groeien in de multibranche of op sectorniveau. Iemand die wil blijven leren. Welkom bij Brunel.

Jouw dag als acceptant multibranche staat in het teken van continu schakelen tussen aanvragers/eindklanten, experts en intermediairs. Kleine lettertjes? Niet voor jou. Jij zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Voor jouw klanten is alleen het beste goed genoeg. Zeker weten dat jouw klantgerichtheid en ondernemende mentaliteit goed van pas komen!

Alle onderdelen van het proces komen voorbij: accepteren, opmaken van polissen, mutaties verwerken in bestaande polissen, en natuurlijk de administratieve verwerking hiervan in systemen als ANVA of CCS. Hierbij ontgaat jou geen enkel detail.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat jij precies, efficiënt en resultaatgericht werkt en je daarbij aan de geldende acceptatierichtlijnen houdt.

What you need to bring:

What you need to bring:

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Wft Basis- en Wft Schade-certificaten
 • Ervaring met ANVA? Dit is een pré
 • Uitstekende analytische skills
 • Gewend om in meerdere systemen tegelijk te werken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Sterke teammentaliteit
 • In staat om verbetermogelijkheden te signaleren
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als acceptant

Benefits:

Benefits:

Je gaat aan de slag bij een van onze gerenommeerde klanten. Hier ga jij jouw expertise inzetten en verder ontwikkelen in een prettige werksfeer.
Om jou de nodige zekerheid te bieden, treed je in dienst bij Brunel. Wij bekijken samen met jou welke opleidingsmogelijkheden en/of certificaten jouw carrière versnellen.

Natuurlijk mag je als acceptant multibranche rekenen op een goed salaris met bonusmogelijkheden.
Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen, en een gunstige pensioenregeling. Zodat alles goed geregeld is, voor nu én straks.

Anything Else?

Anything Else?

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Insurance & Banking, Finance & Risk, Legal, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met meer dan 10.000 medewerkers in 35 landen.

Brunel Insurance & Banking is gespecialiseerd in het detacheren van experts binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken hebben wij een goede relatie met alle gerenommeerde financiële dienstverleners. Wij zorgen ervoor dat onze vakspecialisten op topniveau kunnen opereren. Daarvoor stellen wij een opleidingsprogramma op maat samen dat past bij jouw capaciteiten, specialisme en persoonlijk profiel. Jouw financiële kennis blijft up to date dankzij diverse trainingen en opleidingen op basis van jouw persoonlijke ambities.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Roderick Thole is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB323142

Account manager

Roderick Thole
Brunel Netherlands Amsterdam
r.thole@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement

Other people also browsed through