Werkvoorbereider Energietechniek

PUB362339

O této pozici: Werkvoorbereider Energietechniek

Heb jij ervaring als werkstroombeheerder? En werk je als professional graag samen in een leuk en betrokken team? Lees dan snel verder.

Binnen het team aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk degemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden.

 • Begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen;
 • Stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties;
 • Controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk;
 • Ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden;
 • Ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt;
 • Neem jij zo nodig deel aan werkgroepen;
 • Daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken;
 • Ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

Požadavky

Je kunt goed organiseren. Jij bewaart overzicht en weet (ook bij wisselende prioriteiten) je aandacht te verdelen. Je bent pragmatisch, communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en bent niet bang om fouten te maken. Tevens ben je in bezit van een flinke dosis creativiteit en ben jij zeer oplossingsgericht.

 • Verder vragen wij: een afgeronde relevante technische opleiding op minimaal MBO niveau 4, in de richting Elektrotechniek, Energietechniek of aanverwant;
 • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Eervaring met elektraprojecten, aangezien er elektraprojecten en projecten in combi (Elektra + Gas) binnen het team worden voorbereid;
 • VCA Vol certificering (Brunel kan dit regelen, mocht je dit niet hebben;
 • Rijbewijs.

Benefity

Gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop en hebt zo de mogelijkheid om diverse projecten op te pakken binnen de industrie. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Připojte se k ''Brunel Family''

Připojte se k ''Brunel Family''

Onze opdrachtgever is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in je regio. Jouw meterkast is er op aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.

Je gaat werken bij het bedrijfsonderdeel Aansluitingen. Het realiseren van de gas- en elektriciteitsaansluiting bij onze klanten is de taak van team Aansluitingen. Wij houden ons bezig met het klantcontact, de voorbereiding om een aansluiting te realiseren, de uitvoering en de afhandeling. Het bedrijfsonderdeel heeft ruim 250 medewerkers verdeeld over de locaties in Amsterdam, Duiven en Leeuwarden. Naast nieuwe aansluitingen houden wij ons ook bezig met meterverwisselingen en het verzwaren, verlichten of verplaatsen en vervangen van een aansluiting. Jaarlijks worden ongeveer 93.000 aansluitingen, 6.000 serviceklussen, 46.000 saneringen en 25.000 meterverwisselingen gerealiseerd. De realisatie van al deze werkzaamheden gebeurt door aannemers of door de collega’s van Netcare.

Zažádat ihned

Odeslání žádosti je rychlé a snadné. Jen se ujistěte, že máte připravené požadované dokumenty.

 • Certifikáty (volitelné)
 • Pracovní doporučení (volitelné)
 • Motivační dopis (volitelné)
 • Životopis
Zažádat nyní

Máte nějaké otázky?

Váš konzultant, Martine Bunschoten, Vám s radostí vysvětlí cokoliv o tomto volném pracovním místě. Při oslovení použijte číslo publikace:
PUB362339

Account Manager

Martine Bunschoten
Brunel Netherlands Rotterdam
m.bunschoten@brunel.net
+31 10 266 6230

Ostatní si také prohlíželi