Projectcoördinator Planontwikkeling bestaande bouw

PUB283474

O této pozici: Projectcoördinator Planontwikkeling bestaande bouw

Het nieuwe vastgoed staat er al! Carrière maken in de bestaande bouw bij Brunel? Lees dan snel verder!

Als Projectcoördinator Planontwikkeling bestaande bouw coördineer je meerdere projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden. En dát doe jij met je hoofd en met je hart! Je maakt scenario’s, werkt deze (technisch) uit en legt ze vervolgens vast in een technische omschrijving en in andere contractstukken. Daar waar nodig draag je innovatieve oplossingen aan en werkt deze uit met het bouwteam. Zo ontwikkel je het plan binnen de gestelde kwaliteitseisen en binnen budget.Maar nét zo belangrijk vind je het welzijn van de bewoners. Jij ziet het dan ook als jouw taak om het plan te realiseren met zo min mogelijk overlast voor hen. Je vindt het belangrijk om de bewoners en hun wensen te kennen. Daarom betrek je hen met plezier bij de ontwikkeling van de plannen.Je bent in ieder geval lekker doortastend. Je zorgt dat je jouw werk tot in de puntjes hebt uitgewerkt, zodat je collega’s van de werkvoorbereiding het plan soepel kunnen overnemen. Samen met de planontwikkelaar stel je de ontwikkelplanning en -begroting op en zorg je dat het plan binnen de gestelde tijd, kwaliteit en het gestelde budget wordt ontwikkeld.
Je werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Bovendien heb je contact met veel verschillende collega’s en met externe experts. Want dit doe je ook:

 • Controleren en afstemmen van de begroting, samen met de kostendeskundige
 • Afstemmen met de co-makers, onderaannemers en leveranciers over de keuzes in scenario’s en de technische uitwerking hiervan
 • Controleren en afstemmen van het tekenwerk van de architect
 • Afstemmen van het logistiek plan met de logistiek voorbereider
 • Tijdig signaleren van en anticiperen op afwijkingen in het proces
 • Presenteren van de gemaakte keuzes aan de opdrachtgever en het bouwteam
 • Zorgen voor goed uitgewerkte overdrachtstukken
 • Volgen van ontwikkelingen in de markt en inbrengen van nieuwe producten en oplossingen

Požadavky

Om een succes te maken van deze uitdaging bij Brunel zoeken wij iemand die:

 • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van bouwkunde
 • In het bezit is van een geldig VOL-VCA certificaat of die bereid is deze op korte termijn te behalen
 • Minimaal 5 jaar werkervaring heeft in deze (of een soortgelijke) functie
 • Proactief is en een scherp analytisch vermogen heeft, net als goede communicatieve vaardigheden
 • Een echte teamspeler is
 • Kostenbewust is, flexibel en die het werk zelfstandig oppakt
 • Doortastend is en die beslissingen durft te nemen

Benefity

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als Projectcoordinator Planontwikkeling voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied.

En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Připojte se k ''Brunel Family''

Připojte se k ''Brunel Family''

Waar wij ons elke dag voor inzetten is dat de kennis van jou als specialist tot zijn recht komt binnen het juiste vakgebied, bij de juiste klant of opdrachtgever. Wij van Brunel zijn je volwaardige werkgever en met onze klanten hebben we volwaardige partnerships. Met dit uitgangspunt kunnen we een circulair partnership met specialisten en klanten opbouwen. En jouw carrière een boost geven en samen nog verder vormgeven. Uiteraard zijn we hiertoe beter in staat als we je goed kennen. Neem daarom gerust eens contact met ons op om kennis te maken. Ook als je eenmaal aan boord bent hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat we precies jouw wensen en kansen kennen.

Klinkt dit allemaal interessant? Dan zien wij je sollicitatie heel graag tegemoet!

Zažádat ihned

Odeslání žádosti je rychlé a snadné. Jen se ujistěte, že máte připravené požadované dokumenty.

 • Certifikáty (volitelné)
 • Pracovní doporučení (volitelné)
 • Motivační dopis (volitelné)
 • Životopis
Zažádat nyní

Máte nějaké otázky?

Váš konzultant, Jorian Hak, Vám s radostí vysvětlí cokoliv o tomto volném pracovním místě. Při oslovení použijte číslo publikace:
PUB283474

Account Manager

Jorian Hak
Brunel Netherlands Rotterdam
j.hak@brunel.net
+31 6 82610827

Ostatní si také prohlíželi